Bortskämd med kepsar och mardrömmar

Igår blev jag bortskämd igen. Erik kom hem från stan med en parfym och en keps (på bilden nedan), samt vin och lyxig fredagsmiddag. Jag berättar om det senare. Nu är det lördag och helg igen. Veckan har verkligen gått snabbt och bra, jag har så himla härliga kids på min arbetsplats.
 
Fast jag drömde inatt att jag fick ge hjärt- och lungräddning åt en av dem och att personens mentor och en annan lärare i princip sa att han fick skylla sig själv som var ett sådant busfrö, och fortsatte måla naglarna. När jag räddat elevens liv gick jag och sa upp mig för att jag inte hade förtroende för arbetslaget efter händelsen, sedan gick jag in i ett klassrum och bara grät. Undra vad den drömmen betyder.

Men nu börjar helgen och det är dags för frukost: tekaka med cheddar och salladslök, samt yoghurt med chokladiga, crunchiga kaloribombspuffar. Men det är en dag imorgon också.

|
#1 - GoForFit:

Så snällt av honom! Snygg!

sv: Tack så mycket! :*

#2 - Moa:

vad kul och få en keps och parfym!

#3 - Sussi:

Usch, lite läska dröm. Tur det gick bra ändå..
Snäll pojkvän du har :)

#4 - Linnéa:

Åh, härliga bilder :)

#5 - Linn Strömberg:

Usch vilken otäck dröm!

#6 - Julia:

sv: Tack, då ska jag göra det! kram

#7 - sandra.:

Så kul med presenter :)
vad var det för parfym? :)

VIlken konstig dröm, ha en trevlig valborg :)

#8 - Heléna:

Härlig frukost och fin keps! Det är verkligen gott med salladslök :) Hoppas du får en fin valborgsmässoafton! Jag och min älskling ska grilla och sedan titta på någon brasa någonstans tror jag :) Kram <3

#9 - Josefine:

Vad gulligt av Erik!!

#10 - Marie:

Ja jag drömde väldigt intensiv dröm inatt nu minns jag den inte längre, men det kändes helt verkligt då jag vaknade, fick skaka om huvudet lite för att tänka till vart jag ver

Så charmig han är din sambo, skämmer bort sin tös lite, det gör han rätt i =D

#11 - Vilma:

Åååh så spännande fast ändå lite läskigt när man tänker på vad drömmarna kan betyda

Kommentera här