Fem stycken femmor #4

Mina fem bästa resor: Den första Ålandsresan, den andra Thailandsresan, den första Österrikeresan, den andra Österrikeresan och den enda Italienresan. 
 
Fem behov: Att ha sovljud (typ Mumin i bakgrunden), att sova minst sju timmar per natt, läppstift, ensamhet/egentid och frukt!

Topp fem klädesplagg i min garderob: 
Min träningsdräkt från Adidas, lila jeans, svart sidenkimono, mina ljusa jeans som är så sjukt trasiga nu och mina buffaloplatforms.

Fem djupa önskningar: Att hitta en ny besatthet, att mina anhöriga var friska och lyckliga, vackert väder i sommar, att jag ska bli rik som satan och att kunna livnära mig på skrivandet. 

Mina fem favoriträtter: Capresesallad, tacos, chark- och ostbricka, potatis och kall pasta.

Listan har jag hämtat hos Johanna

Ett mål med motion

Eventuellt ska jag och pappa åka på en resa till Alperna under 2017. Vecka 10 eller så. Jag har följt med honom flera gånger och det är alltid underbart! Den här gången lade han upp förslaget på ett nytt sätt: "Ska du med till Alperna kommande säsong? Då kommer vi motiveras att träna i sommar". Först sa jag faktiskt nej. Det är dyrt med snowboardresor. Och bökig resväg. Men samtidigt är det ju annat att åka i Italien än i lilla Hemavan. Så nu håller jag igång med dessa alpdrömmar i bakhuvudet. För ska jag dit så ska jag orka köra så snön yr omkring mig! Beach 2016 hann jag ju inte till.
 
 
Fast först ska jag ha sommar. Snowboarden är i förrådet och det är andra brädor som prioriteras! Så efter att jag har vilat upp mig efter dagens springtur ska jag ta min Penny till ICA och köpa lite kyckling och ingefära tror jag.
Trots allt

Svullnaden är värre än någonsin och har nu drabbat vrister, mage, ansikte, bröst och smalben. Kanske låren också, men det är svårare att avgöra då de alltid har viss "volym". I ansiktet ser det ut som om jag saknar ögonlock för att de svällt så mycket av vätskan. Jag har druckit kaffe, läst och slukat vattenmelon i ljuset från vår franska balkong som för att försöka driva igång vattnet. Men det går inget vidare.
 
 
Däremot har jag detta till trots fyllt dagen med massor av roliga saker, som att shoppa, promenera och umgås med mamma och pappa. En himla bra dag, mitt i allt dåligt humör och ilsket pulserande kroppsdelar. Vad har ni gjort?