Ett mål med motion

Eventuellt ska jag och pappa åka på en resa till Alperna under 2017. Vecka 10 eller så. Jag har följt med honom flera gånger och det är alltid underbart! Den här gången lade han upp förslaget på ett nytt sätt: "Ska du med till Alperna kommande säsong? Då kommer vi motiveras att träna i sommar". Först sa jag faktiskt nej. Det är dyrt med snowboardresor. Och bökig resväg. Men samtidigt är det ju annat att åka i Italien än i lilla Hemavan. Så nu håller jag igång med dessa alpdrömmar i bakhuvudet. För ska jag dit så ska jag orka köra så snön yr omkring mig! Beach 2016 hann jag ju inte till.
 
 
Fast först ska jag ha sommar. Snowboarden är i förrådet och det är andra brädor som prioriteras! Så efter att jag har vilat upp mig efter dagens springtur ska jag ta min Penny till ICA och köpa lite kyckling och ingefära tror jag.
|
#1 - Junitjej:

Åh, vad kul med en sådan resa!

Svar: Jag tycker också att det är dyrt, men två prova på-veckor kan man ju alltid testa.

#2 - Sandra:

Låter ju svincoolt med alperna!!

#3 - Netti Starby:

det är klokt av dig att bara bry dig om sommaren först :-D Kram

#4 - Lovisa:

Haha, gillar att jag tänkte "2017 - värst vad de planerar i förväg" och sen insåg jag att det är redan nästa år?! Sjukt!

Och hallå, tack för din fina kommentar! Den värmde verkligen. Du verkar helt awesome också! Synd att Umeå och Uppsala är så långt ifrån varandra.

#5 - Emma :

Jag blir andfådd av att bara säga ordet motion nu xD hahah

sv; Jaa, de är himla mysigt med stuga! Även husvagn, de vill vi gärna ha

#6 - Jeanette:

Men vad roligt med en resa till Alperna :)

#7 - jessy:

Åh, men gud va kul!! :D

#8 - Sanna:

Det låter ju som en super härlig resa!

#9 - Alice:

Vilken härlig sporre 😀

#10 - Amanda:

Kan tänka mig hur kul det är där!

#11 - ISA:

det är väl skitbra att ha en morot för att förbättra sig! Har själv massor av delmål för att nå mitt stora mål, för mig är det dock solresor och shopping ;) haha. Måste bara kommentera din kommentar hos mig, relaterade så! Jag har också tvångstankar kring kläder!! haha, fast mer att vissa betyder otur, sen kan jag aldrig ha dem mer :(( så synd när det händer ett riktigt fint plagg! haha.

#12 - Alice:

Bra med ett mål man ser framemot! :D

#13 - Jessica:

Haha, jaa det är nog de :)

#14 - NICOLE:

Å vad roligt! Hoppas du kan följa med :)

#15 - Amanda:

Åh vad roligt om det blir så! :) Jag kan varken åka snowboard eller skidor, och har aldrig vart i alperna heller :(

#16 - Liborius:

Kul att ha ett mål med sin träning:)

#17 - Kattis:

Låter som en riktigt utmärkt anledning till att motionera, måste se till att besöka Alperna någon gång jag å...fast jag är ju inte en vintersport människa direkt. Får åka dit och vandra eller nåt istället!:)

#18 - Amanda Forsman:

Spännande! Jag har aldrig varit där :)

#19 - Moa:

åh vad härligt att åka till Alperna! Vad kul

#20 - Yohanna af Skovde:

Det låter grymt kul! :) Men är Hemavan närmaste slalombacken för er? Aldrig tänkt på det men lååång resväg. Kör ni E12:an kör ni förbi min hemby också :)

#21 - Makeup Your Mind Eco Magazine:

Ja visst är Zao Makeup så himla fint, de har verkligen tänkt på det med designen :D haha Så najs. <3 Hoppas du har haft en bra dag. Jag hittade (kanske) en bostad, utanför lund, med massa lantligt mys. <3 :D najs

Förresten, är du feminist?
Det är jag iaf
Var inte det ett tag, men insåg hur viktigt det var när man blev närmad, när man ville säga "Nej" som många tar som ja, eller iaf, som en förlängt, liksom försök att övertyga, eller förhandling. <3

Ta hand om dig <3/eva

#22 - Emma:

alltså åh, alperna vore ju hur grymt som helst!! dit skulle ja också vilja åka =)

#23 - Gabriella :

Härligt, åh såå gott med kyckling!!

#24 - susanas.blogg.se:

roligt att åka snowboard, jag har aldrig gjort det men det vrakar riktigt coolt!! ag har vart i sälen en gång när jag var typ 10. Att åka skidor var inte min grej...

#25 - Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Vilken spännande resa :D

#26 - Heléna:

Låter ju jätteroligt med en resa till Alperna med din pappa! Roligt med sådana äventyr tillsammans och så kan man ju peppa varandra till träning också :D Önskar att jag också hade haft min fina pappa kvar i livet, men han fick bara leva tills han blev 52 år :( Kram <3

Svar: Jag beklagar! Jag hoppas ha min pappa för evigt. Har aldrig förlorat en anhörig. Jag har farföräldrar, morföräldrar och alla släktingar där emellan i livet <33 döden skrämmer mig och jag har absolut ingen lust att dö själv heller!
Ljuva Julia

#27 - Bambi:

Låter ju galet drömmigt med alperna :D Jag åker inte bräda eller någonting där det finns en risk att jag bryter någon lem - men ändå ^^

#28 - birgitmaria:

Va kul!
Bara att träna då!

#29 - Lovisa:

Hittade precis in på din blogg och vilken superhärlig lekfull attityd som känns igenom på bloggen måste jag säga! <3

Kommentera här