Jag har kanske buttert skinn

Jag har vissa skönhetsprodukter som aldrig byts. Exempelvis min ansiktsspray, bronzer och vita eyeliner. Men så har jag produkter där jag aldrig tycks hitta rätt. Mascara, foundation och dagkräm är sådana. Just nu testar jag dagkrämen här nedan, eftersom de som är märkta "torr hy", "fet hy" och "normal hy" inte fungerat till min standard. Så jag tänkte att jag kanske har... tråkig, trött och butter hy!?
 
 
Hittills är jag nöjd. Krämen luktar gott och är mer lättflytande än mina tidigare krämer. Den sjunker in snabbt, det behövs inte så mycket för att fukta hela ansiktet och halsen, och den fungerar att lägga runt ögonen. Har hyn blivit mindre grumpy? Troligtvis inte, men så är jag bara på dag tre. Än finns utrymme för underverk!
|
#1 - Netti Starby:

Vad roligt att du har hittat något som passar dig! Kram

#2 - Mirre:

Skrapade precis ut det sista från min hudkräm häromdagen, så dags att köpa ny för mig =D

Nä gjorde inte det, utan stängde bara ner och försökte gå in och kommentera hos dig igen, trodde det var någon reklamskylt som blogg.se hade bara, förknippa det inte med din blogg, men läskigt att det var virus då

#3 - Frida:

Älskar Body shops produkter, ett stort plus är att de inte testar på djur :)

Svar: Me too! Och ja, djurtester är piss, snacka om att människan leker Gud. Inte för att jag tror på Gud, men idén är väl ändå allsmäktighet... Liv borde inte vara hierarki!
Ljuva Julia

#4 - Tilda Barkselius:

Är också på jakt efter en ny ansiktskräm!

#5 - Bea:

Så bra tips!

Kommentera här