Tulpaner är vackra när de dör

Att min förra blogg spred virus och blev tvungen att raderas känns ju lite sådär svindåligt. Nu är jag väldigt nojig och vågar inte gå in på aftonbladet i princip. Säg till om det skulle kaosa minsta lilla igen är ni vänliga! Så snart jag fått ordning på min domän kommer även den virusfria reklamen som blogg.se distribuerar ovanför och mellan inläggen ryka. Här tas inga chanser längre. 
 
Mitt i all otur har jag ändå många fina saker att berätta, men jag får allt sprida ut inläggen lite. Idag börjar jag med de tjusiga tulpanerna som vissnar på ett så vackert sätt - de fick jag av min make i torsdags - och den härliga ljusstaken från Kosta Boda som jag fick av min vän Néas mor för att jag hjälpte till att köra ett par säckar återvinning. 

 
Blir man inte lite lycklig i hjärtat av långsamt döende tulpaner och vackra snöbollar efter Ann Wolffs design? Jodå, inte så lite heller.
Blommor, Flowers, Glas, Inredning, Inredningsdetaljer, Kosta Boda, Silver | |
#1 - Mirre:

Oh vackert med gula tulpaner och fint de står i vasen. ja det var märkligt för varje gång jag skrev till dig på kommentarsidan kom jag till Willyssida istället.

Absolut säger jag till om jag ser något konstigt. Blogg.se strulade så mycket för mig med, så jag bytte därför till nouw, och jag är helnöjd med dem, =D

#2 - Bambi:

Men oj :o jag märkte inte av någonting när jag var in på din blogg ju :/ Vad tråkigt!!

#3 - jessy:

Men ojdå, va tråkigt!

#4 - Daniella Caspian:

Ska också skaffa domän snart, blir galen på den jävla reklamen blogg esse har. >_<

Svar: Jag med, helt tokig! Men PRO har inte egen domän nu, så jag vet inte hur jag ska göra nu. Det var ju så himla smidigt!!
Ljuva Julia

Kommentera här