Majfavoriter

Läst:
Jag har läst om Hungerspelen.
 
Sett:
 Howl's moving castle
 
Ätit:
Grilled cheese med tomat och jalapeños
 
Druckit:
Prosecco med sorbet
 
Gjort:
Jag har inte gjort någonting, så favoriten blir väl att moffa smörgåstårta på mormors 80-årskalas.
 
Köpt:
Klänning till "Glitter-och-glamour-festen" i juni
 
Klätt mig i:
This ↓
 
Vad är era majfavoriter?
Fem stycken femmor #1

Fem saker som som jag upplever som tråkigt: Att stå i kö, se på när andra spelar TV-spel, duscha, dammsuga och att se på TV. Att se på TV är verkligen dödstråkigt och jag har mycket svårt för att inte gå och hämta ett frågesportsspel och läsa korten istället. 

Låt mig nämna fem rädslor jag har: Att flyga, baciller, getingar, bananflugor och så är jag lite rädd för att vara hos tandläkaren. Tyvärr har jag ett hål i tanden, så snart måste jag dit igen i alla fall.

Fem saker som jag är stolt över: Min blogg, min examen och legitimation, att jag vågade flytta till Jokkmokk för jobbet och kärleken, min envishet och att jag kallade en främling för subba på Lidl istället för att vara tyst och artig när hon skämde ut mig inför alla i butiken. Det var ytterst befriande.

Fem pålägg jag helst har på mackan: Gräddost, bregott, gurka, mozzarellaost, pepparrotsost. Inte alla samtidigt, givetvis.

5 grejer som jag inte kan som jag vill lära mig: Åka alla sorters brädor jag ännu inte kan, Kendama på hög nivå, springa, lyfta skrot och ett främmande språk. 

 
Listan har jag hämtat hos Johanna.
Planer för vecka 22

Här ovanför är de fasta planer som jag vet att jag har för veckan. Men hos Matilda hittade jag en UTMANING att sätta upp fem stycken konkreta mål för veckan som följs upp i nästa planeringstillfälle. Jag hakar definitivt på, som den listmänniska jag är.

1. Sätta alla betyg - korrekt och genomarbetat.
2. Träna minst fyra gånger.
3. Hitta ett bra bloggsamarbete som passar mig.
4. Göra mig extra fin på helgen.
5. Skriva i dagboken utan ett enda negativt ord.
 
Vilka mål har ni för vecka 22? Kom igen, nu blir vi målbildsmänniskor. Vad gör vi, nu kör vi, och så vidare..!