Saker jag ser fram emot i november

Idén till det här inlägget hämtade jag hos Fanny Staaf
 
∞ Happy birthday, Ljuva Julia
20/11 fyller jag år... 27 år. Det firas troligtvis inte direkt i år eftersom mamma och pappa inte är hemma. Istället för jag minnas tillbaka till förra årets födelsedag då jag både hade födelsedagsfika med släkten och födelsedagsfest med kompisar. Samt åt av Margarets födelsedagstårta på jobbet, hehehe...
 
 
∞ Första advent.
Söndagen efter min födelsedag tänds det första ljuset och nedräkningen till julafton börjar. Härifrån går terminen i en rasande fart.
 
 
∞ Långhelg.
Det första jag ser fram emot i november inleds redan på onsdag när jag går från arbetet. Eleverna är på höstlov och vi lärare har jobbat in två extra dagars helg. 
 
 
∞ Årets första snö.
Det är klart, jag kan inte helt räkna med det här, men de första flingorna brukar trilla under november för oss i Umeå. Då är det ljust och vackert i ungefär en sekund.
 
 
Vad ser du fram emot i november?
Oktoberfavoriter

Läst: Ungdomsböcker! Jag plöjde Persikosommar-trilogin.
 
Sett: Sleepy Hollow och en massa andra härliga Halloweenfilmer. De är verkligen stämningsfulla just nu.
 
Gjort: Jag har jobbat, stressat och mått dåligt hela oktober. Så favoriten är typ bloggen, även om den också har stått rätt still.
 
Ätit: Chokladlinser och mintchokladlinser till förbannelse - varje gång skålen börjar ta slut köper jag nya.
 
Druckit: Vi har faktiskt gjort screwdrivers på citronvodka som var himla härliga i all sin enkelhet.
 
Köpt: Ribbings etikett av Magdalena Ribbing. Så rolig och lärorik, perfekta julklappen till vuxna - de kommer älska den! Ni kan köpa den extra billigt HÄR*. 
 
Klätt mig i: Den här klädseln gillar jag ganska mycket, med en lite tuffare variant av pennkjol med enkel t-shirt och bulligt halsband. 
 
Vad är era oktoberfavoriter?
Min matvecka - v. 43

Måndag:
 
Tisdag:
 
Onsdag:
 
Torsdag:
 
Fredag:
 
Lördag + söndag:
 
 Jag glömde bort att det var vegetarisk oktober, eller tänkte liksom inte alls på det när jag handlade hungrig på fredagen. Den biffen och måndagens quinoa var veckans höjdpunkter. Nästa vecka kommer mina första kasse av Linas matkasse och det ska bli så spännande att se vad jag kan koka ihop av det. Ni förstår, jag köpte vegetariska kassen vilket ger ingredienser för tre middagar för fyra personer vardera. Så de råvaror som lämnas vid dörren imorgon bör räcka ganska länge. Vill ni se vad det är vi får hem? 
Dinner, Matdagbok, Matsedel, Middag, Recept, What I eat in a day, What I eat in a week | | 22 kommentarer |