Hello handsome!

 
Poofie smoosher

 
 
Almost jizzed in my pants när jag såg den här nyckelringen. Tur att man har en syrra som jobbar på Glitter och är en svinduktig försäljare, annars kanske den hade fått hänga kvar i butiken. Lätt tacksam att jag köpte den. Ska ni också köpa en, så gör det via länken så stödjer ni Juliafoden. 
Harder, better, faster, stronger!

 
Yay, så många kämpar jag stött på idag! Jag har så coola människor omkring mig och även främlingar i min omgivning är bara så himla fräna På gymmet snackar vi nu alltså: jag kan lite halvt "tävla" mot någon som jag ser är mycket starkare än vad jag är för att pusha mig själv hårdare. Vilken tönt jag är! Men det är kul, snart kommer jag säkert märka framsteg.
 
Mitt favoritproteinpulver, faktiskt det enda jag tycker är gott "på riktigt" är Fairing Complete Protein 3. Jag har testat jordgubb, päron och chokladkola. Päron var godast, men nu när jag börjat träna ordentligt och vill testa att ladda upp med extra protein igen så är den sluuuut! Så jag funderar på att testa vaniljglass den här gången. Erik gillar dock de andra, vad heter de, questbars (?) bäst, medan jag tycker att de smakar... lite salt på något vis?
 
 
Tar ni något tillskott av protein eller andra nödvändigheter? Jag använder en hel del faktiskt, men det här med proteinet är ett "nytillskott" eftersom jag inte lyft tungt på så länge, men nu när jag gör det så vill jag ju göra det bästa av situationen!