6 saker jag (tydligen) blir arg över vid PMS

Jag mår inget vidare nu, men varför inte skapa lite schyssta inlägg av min misär. Ni har att vänta: vidriga husmorsknep vid sjukdom, varför sociala medier suger pung och karaktärer jag hatar utan anledning. Och det här inlägget med grejer som tydligen gör mig förbannad och genuint upprörd ett par-tre dagar om månaden...
 
1. ”Hungrig” är för fan inget humör (efter att ha läst ett inlägg med en ”dagens-lista” och svaret på dagens humör var just hungrig.)
 
2. Varför gillar ni dåliga julfilmer!? Och Kalle och Chokladfabriken är för fan ingen julfilm ens (efter att ha läst listan som blogg.se publicerade och endast höll med om tre av de tio listade [och yep, jag kritiserar just portalen jag älskat och bloggat "för" sedan 2010... what's wrong with me!?]). 
 
 
3. Fyfan för dåliga, nästan värdelösa bloggar och bloggare som är fett avlönade och fett unga. Jag är sur för att jag tycker att min egen blogg förtjänar det mycket bättre, och så surar jag över att de inte fattar vad som är skattegillt och vad som är pensionsgrundande (trots att jag ju har NOLL KOLL på vad dessa bloggare vet och inte vet [eftersom deras bloggar är så jävla kassa att ingen intelligens finns att utläsa någonstans] om ekonomi).
 
4. Vad fan menas med ”alla par bråkar och det är okej att skrika på varandra ibland - det är normalt”? Om det är ett normalt inslag i någons kärleksrelation så är deras norm lite rubbad (efter att ha läst en inte alls särskilt gammal ”frågor med Forni” och flera medhållande kommentarer). 
 
5. Varför är jag så jävla fet (efter att alla kläder fortfarande passar, men jag får tryckmärken från strumporna p.g.a. vätska i vristerna och svullnad i nedre delen av magen)???
 
6. Hur kan ni bry er så mycket om vilka som är julvärdar i SVT!? Är det ens någon som har på värdskapsdelen som något annat än bakgrundsbrus? Kalle Anka och Kan du vissla Johanna? kommer spelas som vanligt, så vem bryr sig om Lotta Lundgren tänder ljuset eller om Eric Haag käkar julbord i rutan (efter att ha läst reaktioner på att detta par blev årets julvärd)?
 
 
Bonusilska: varför blir aldrig min fot bra!? Varför har jag feber och hosta!? Dumma Netflix, fortfarande bara massa skitfilmer! Jag är hungrig - jag mår illa - jag är hungrig - jag mår illa! Jag har frossa - jag svettas - jag har frossa - jag svettas! Kan alla bara sluta vara så präktiga!? Och kan alla som inte är präktiga sluta vara så spirituella
 
P.S. Jag brukar vara en vänlig människa och ber i förskott om ursäkt ifall jag skriver något syrligt till någon av er...
|
#1 - JoJo:

jag hopps verkligen att du mår bättre snart tjejen. <3

sv; tack som fan! :D det beror lite på hur ditt hår är och vad du har för nyans på håret innan. jag blir grålila på överhåret för att det är mest slitet. underhåret blir inte i samma nyans. och två på mitt jobb som använder samma schampoo som mig har mer den kalla blonda nyansen :)​

#2 - Julia Persson:

Håller med dig om 5:an :)

#3 - emelie:

sv: gravid ^^

kalle är ju bästa filmen!!! :D

#4 - Boel:

PMS is the worst.
But I feel you.
Brukar bli liknande i min PMS, allt får en verkligen att bli irriterad.
Hoppas det känns bättre snart <3

#5 - My Nordqvist:

Jag skulle kunna skrivit alla punkter haha! Alltså julfilmer, Det ska vara snö och tomtar och juuuuul!!!

#6 - ego:

PMS är här sedan länge ett minne blott, men jag kan "trösta" dig med att man ändå fortsatt kan känna en liknande ilska över tillvarons olika idiotier ibland! Bara att bita ihop och kämpa! Det ordnar sig... ;-)

Svar: Åh, tack fina du!
Ljuva Julia

#7 - Anette:

Härligt ljuvlig ilska.
Jag håller med dig på nästan alla punkter men blir inte längre så arg som förr. En klar fördel med att vara 54, hormonsvängningarna avtar sakta men säkert.
Hoppas att jag inte retade upp dig ytterligare 😆

#8 - Dixi Wonderland:

Ja bara för att en film innehåller snö så gör det den inte till en julfilm :P

#9 - World By Tina:

Hahahaha. Så glad att jag börjat följa dig. Instämmer i allt.

#10 - Alice:

Man blir verkligen irriterad på de mest udda sakerna när man har mens, jag är preeeecis likadan, I feel you sistah! Igår (ja, jag har min nu jag med) blev jag liksom arg och började nästan gråta för att jag inte kunde besluta vart jag ville äta lunch, och sen när pojkvännen skrämde mig (jag är superlättskrämd) blev jag så rädd att jag började gråta och sen skrattade på samma gång varpå jag sen tjöt "Jag sa ju att jag ska ha mens vilken dag som helst (fick den samma dag sen), du får inte göra så!", haha... Så jag känner igen mig! :*

#11 - Alice:

Sv: Och nu blev jag så insatt i min mens-kommentar att jag glömde svara på ditt svar, haha! Men okej, då vet jag vad du jobbar med, låter kul ju! Förstår att det är stor omställning!

#12 - Daniella:

ahhhhhhh blev så nyfiken på vilka värdelösa bloggar du syftar på!
någonting som gör mej arg är alla som skaffar en blogg och tror att dom är influencers. NEJ. Skaffa ett jobb som ger pension så kan du blogga på fritiden.

#13 - Ida:

Håller med dig! Vem fan bryr sig om vem som sitter och presenterar programmen på tv på jul? Finns det inget viktigare att bry sig om?

#14 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Haha, känner igen mig på väldigt många av dessa punkter!

#15 - Felicia:

Såååå bra inlägg & punkter!

#16 - birgitmaria:

Haha ... ja, men ibland måste man ju bara få ut sin ilska!!
Och jag håller med: julfilmer ska handla om julen!!

Svar: Ja åtminstone i periferin, visst!? Som typ The Holiday räknas för att den utspelar sig på julen även om själva filmen är mer en romantiska komedi med romantiken i fokus ;D
Ljuva Julia

#17 - Miss Baby Peaches:

Ibland måste man bar få ur sig saker..!

Kommentera här