7 saker jag tänkt på de senaste dagarna

1. Årets julkalender verkar värsta mysig, men jag hinner aldrig se på morgonen eftersom jag börjar 06:30 på Västerslätt.
 
2. Jag har länge hävdat att jag ogillar saffran, men har den senaste tiden fått ändra mig: jag är mycket förtjust i saffran och det stora problemet är EGENTLIGEN att jag får sådan vansinnig halsbränna av skiten.
 
3. Det finns tre skäl till att jag längtar extra mycket efter julafton i år: ett stycke ny snowboard med lexa-bindningar, Kan du vissla, Johanna? från ”barnbordet” (vilket jag fortfarande sitter vid) och att spela frågesportspel.
 
 
4. Att jobba ett knegarjobb innebär att man duschar efter jobbet istället för före, och vid varje sådan eftermiddagsdusch hittas nya sår, blåsor och blåmärken. 
 
5. Netflix har inte köpt in några bra julfilmer i år och det gör mig rätt så sur, för de brukar ju alltid ha Holiday-teman i åtminstone några veckor runt alla holidays. Men icket. Här får man minsann vara ”påhittig” för att få sin julfilmsdos.
 
 
6. Idag 5/12 är sista röstningsdagen i blogg.se-priset 2017 och jag har inte kampanjat. Men vilken ära att vara en av de nominerade, tillsammans med så härliga andra damer!
 
7. Att superfullmånen var superfräsig den här gången: verkligen som en stort helljus. Ballt!
|
#1 - elin stridh:

dom är grymma, finns hårprodukter också, en fantastisk inpackning :) samt makeup :) vill du veta mer :) lägg till mig på instagram så blir jag glad :)

#2 - World by Tina:

Tips: SVT play kör Sunes Jul och årets julkalender verkar superfin. Jag går upp en kvart tidigare varje morgon för att hinna se. Även om det är omänskligt tidigt.

Jag rymmer julen för 6:e året i rad och drar utomlands så jag får se till att få lite julkänsla innan. Julkalendern blir en sån sak.

#3 - Anonym:

Du behöver inte kampanja för du är bra ändå! Folk som måste påminna andra om att rösta förtjänar inte vinsten, vinner man så är det för man har gjort ett gott intryck hos sina läsare som tycker att man är bäst.

Svar: Dålig timing att ta bort Facebook så mina vänner som inte läser bloggen kan sympatirösta <3 du är så himla fin, bästa Dani!
Ljuva Julia

#4 - Miss Baby Peaches:

ÅH, jag missade supermånen alltså!

#5 - MADDISENJ.SE:

SÅ jädra tråkigt av Netflix!! Kul att du var nominerad till blogg.se priset :D Hoppas det gått bra :D

#6 - Annie:

Vad kul att läsa! Roligt inlägg :)

Sv: Har en problemmage ( och antagligen IBS), så fått lite tips och råd på vägen .. ;)

Kram

#7 - Alice:

Roligt att läsa dina tankar, och håller med om att månen varit såååå cool! :D Men hallå, nu blir jag lite nyfiken, hihi, vad jobbar du med? Tror inte jag uppfattat det faktiskt! <3

#8 - Kattis:

Många intressanta tankar och reflektioner, håller helt med om Netflix utbud i år och jag hinner inte heller titta på julkalendern på morgonen!

#9 - my:

Känns knappt som det är jul för min del eftersom jag har 25 grader. Får längta till nästa år då jäklar blir det julfirande ;)

#10 - Jinx:

Jag kollade bara på första avsnittet av julkalendern sen glömde jag helt bort det och nu sitter jag och funderar på om det är värt att kolla i kapp...:( haha! Fan vad tråkigt med Netflix, UK netflix har faktiskt köpt in några men vi betalar även för Sky som har en helt egen julkanal, så jag är nöjd! :D

#11 - Finurliga fröken :

Jag har inte sett nånting av årets julkalender men tänkte faktiskt titta lite någon dag 8ch se vad jag tycker.

#12 - Netti Starby:

Vad tråkigt att du får halsbränna av saffran och jag gillar också saffran mer och mer! :-D Kramis

#13 - Julia:

Håller med netflix ha inga bra julfilmer :((

#14 - Jennifer:

Saffran är det godaste!

#15 - Louise:

Julkalendern är verkligen supermysig! :D Jag får med halsbränna av saffran märkt det dom här dagarna :O

#16 - Dixi Wonderland:

Netflix har varit kasst länge nu. Dom är så jävla efter med säsongerna på många serier. Vampire dairies avslutades för länge sedan och ändå har inte Netflix de 2 sista säsongerna...

#17 - Felicia:

Netflix var värdo på halloween också även fast de brukar ha värsta listorna å allt :( tråkigt att de inte ansträngt sig med det i år.

Svar: Men åååh så trist!!! Det är den enda betaltjänst jag har!
Ljuva Julia

#18 - Hemma Hos Felicia:

Jag var väldigt skeptisk till årets julkalender men nu ser jag så framemot att få börja min dag med ett avsnitt! Och det är ju så spännande nu! :)
Och jag håller med dig om julfilmerna på netflix... så dåligt utbud :( VAR ÄR DE BRA JULFILMERNA ?????

#19 - Pauline Hurtig:

kul inlägg! jag var också nominerad, verkligen så roligt :)

Kommentera här