Att köpa nya kläder, för att man måste.

Uh, jag hatar att man måste markera samarbeten i början av inlägg, för det är så fult och så kommer man liksom av sig. För det här inlägget kommer ju inte direkt handla om annonsen i fråga, utan om personlig stil. 
 
Det är nämligen så att jag är en sådan person som går upp och ner i vikt i en rasande fart. Det handlar inte om att jojo-banta, men kroppen beter sig på exakt samma sätt: vi snackar alltså upp - och ner 10 kilo på ett år, utan att göra några (medvetna) kostjusteringar. Och det leder till att jag lite då och då behöver köpa nya byxor, för jag VÄGRAR ha för små byxor. Det finns inget som klämmer mer, inte ens en BH. För små byxor går bara bort. 
 
Jag var egentligen ute efter ett par andra brallor, men vid köptillfället fanns de inte i min storlek. De jag faktiskt köpte är faktiskt minst lika snygga och garanterat lika sköna. 
 
 
Nu köpte jag stora lösa byxor från Cheap Monday och de är så stora att jag egentligen inte får pendla mer i vikt. Bara att gå ner en storlek skulle göra att byxorna faktiskt trillade av. Men de är verkligen underverk. Jag älskar dem! 
|
#1 - World%20by%20Tina:

Too cool for school =)

#2 - Julia Persson:

Men vilka snygga byxor!!

#3 - Miss Baby Peaches:

Brallorna på bilden såg riktigt sköna ut!

#4 - NICOLE:

Så roligt när en verkligen fastnar och får en ny favorit :)

#5 - Johanna Utterberg:

Åh de var ju supernajsa!! :D Håller helt med dig, inte för små byxor, avskyr det!! ;)

#6 - ullie:

ingen vikt minskning här mer nu då =)
de va jätte fina håller me

#7 - Mirre Sweetwords:

Coola brallor

Svar: Tack! :D
Ljuva Julia

Kommentera här