Jag är fanatiskt jävla tacksam - i förskott

Omg, jag vet att jag inte borde skriva det här inlägget. Innehållet i det här inlägget är något jag borde glömma bort omedelbart... men det går inte. Ni som läser min blogg vet ju att jag går och längtar efter vinter så det bara skriker om det av en enda anledning: snowboaaaaard. Ni som lusläser min blogg, eller har prickat in precis rätt inlägg, vet också att min vackra Burton Lux-bräda med Burton Freestyle-bindningar har gått i graven. Det är sorgligt. 
 
 
Men, här kommer ett stort men: brädan var 10 år gammal. Jag upprepar: 10 år gammal. Den har åkts på, av mig, i över en tredjedel av mitt liv. Det finns kanske ett ”bäst före-datum” på snowboards ändå. Och efter att ha hyrt en snowboard när jag var i Dolomiterna och plöjde i Italien förra säsongen stod det klart att det inte håller att hyra. Nope. 
 
Tomten håller med, råkar jag veta. Under granen (inte för att vi har någon...) ligger nämligen en sprillans fucking Burton Family Tree Day Trader-bräda, med fucking Burton Lexa-bindningar! 
 
 
 
 
Jag tror inte ni förstår helt vad det här innebär. Det är som att gå från en knapptelefon till en iPhone, gå från en tjocktv till en välvd plattskärm. Som att gå från Tetris till Oculus rift. För ni vet, jag gillade min gamla Nokia och min nostalgiskt brusiga TV och mitt Tetris på game boy color. Men det är ett helt nytt ”umph” i de andra versionerna. Och här har vi nu de andra versionerna, i ett turkos och burgundy-färgat paket. 
 
Jag längtar ihjäl mig!
|
#1 - Miss Baby Peaches:

Vad härligt! :D

#2 - Angelica :

Herre, vilken bra julklapp ju. Låter som det blir svårslaget!

Svar: Åh yes, det är... åh, den är så himla bra!,!
Ljuva Julia

#3 - Netti Starby:

Oj vad många år du har haft den! :-D Kramis

#4 - Matilda Berlin:

Woop woop woop!! Inte för att jag är insatt, men 10 år är sjukt imponerande! Oavsett vad det gäller!! Och när du förklarar det så (tack för översättningen till svenska, haha) så förstår jag att du är sjukt taggad =)
Kram finaste <33

#5 - Daniella:

wow vad kul!!!

#6 - Annie:

Förstår att du längtar! :)
Min sambo har också en burton ;)

Ha en fin dag :)

#7 - Johanna Utterberg:

Åh det går ju typ att ta på din lycka Julia!! :D Så underbart kul för dig och jävlar vad du ska swisha fram fort i backarna sen!! <3

#8 - Amanda:

Men alltså guuuuud vad roligt!!! Vill så gärna testa på snowboard men är för rädd och försiktig så fortsätter på skidorna hahaha!

#9 - NICOLE:

Å jag har ju verkligen märkt under åren jag läst din blogg att du gillar detta :) Så, tråkigt med den gamla, men kul med en ny :) Det blir nog perfekt!

Svar: Perfekt var ordet!! <3
Ljuva Julia

Kommentera här