L’OR Espresso - när kaffet betyder mer än vanligt

Vet ni, nyligen lärde jag mig om italiensk kaffetradition. Latte finns inte alls; beställer man latte får man ett glas mjölk, för det är vad man ber om. Cappuccino får endast beställas till frukost om man inte vill verka lite tuttfixerad. Under fika, efter maten eller andra tillfällen när kaffe dricks på eftermiddagen så blir det espresso. Man kan få en espresso lungo som är lite större, men fortfarande mindre än en för oss ”vanlig” kopp. 
 
Det är himla uppfriskande ändå att sätta en kapsel i maskinen och få en liten kopp med het, mörk espresso från L’OR Espresso. Det betyder liksom mer än att tanklöst hälla upp kaffe i en mugg.
 
 
Jag deltar i en kampanj som buzzador fixat tillsammans med L'OR Espresso och det är fasen tur: jag har jobbat så hårt på sistone. Hårt för att vara jag, hårt för att vara vem som helst. Inte "hjärnhårt" men "muskelhårt" och samma behov av koffein kickar in på eftermiddagarna. Dessutom känner ni kanske till hur min kaffebryggare bara tvärdog nyss..? 
 
I egenskap av Buzzador hade jag skrivit ett recensionsinlägg hur som helst, men jisses vad detta var bra. L'OR är de enda kapslar till Nespresso som finns i matvarubutiker och jag tror att jag bara kommer köpa sådana framöver. Lika starka, goda och välgörande som originalet efter en dags hårt, hårt arbete. Eller innan, för all del! 
Buzzador, LORespressobuzz, LORespressosweden | |
#1 - elin cecilia:

Spana in mitt senaste om dom perfekta julklapparna som gör mirakel! <3
http://www.elincecilia.com/2017/december/mirakel-produkter-utan-trix.html

#2 - Angelica:

Oj, visste faktiskt inte det om kaffe :o

#3 - JoJo:

oj jag hade ingen aning om den där kaffeinfon. vad kul att du vill dela med dig utav det och vad kul att du blev så nöjd med kapslarna :)

#4 - Annie:

Ja vad skulle livet vara utan kaffe ;)
Vi har en kapselmaskin hemma men den används sällan nu sen vi köpte våran senaste bryggare, Moccamaster ;)

Ser gott ut :)

Kommentera här