Ute på tur!

Jag kan inte förstå att jag ska få tillbringa en hel vecka med att göra just detta: åka utförsåkning med min far. Men inte i Vännäs, Middagsberget utan i... Italien, Canazei. Vad har jag gjort för att förtjäna en så härlig semester? Jag längtar så att det gör ont i mig! På fredag börjar resan.
 
 
Undra hur det ska kännas att åka på en hyrd snowboard elter att ha åkt på den här Burton Lux i tio (!!!) år? Det okej, med tanke på att jag haft den sedan 2007 är det inte så konstigt att dess bindning gick sönder i måndags... men det är ändå lite sorgligt.
Februarifavoriter

Läst:
Tror den bästa blir Eldens vrede av Henning Mankell. 
 
 
Sett:
Jacob Collier Live. Alltså... OMG! Kan ses HÄR till och med 20/3 -17. 
 
 
Gjort:
Jag har inte gjort något coolt i februari - ingenting alls. Så jag säger väl att spela Kendama och åka snowboard.
 
 
Köpt:
Jag har inte köpt något coolt i februari - ingenting alls. Så jag säger väl longboarden, vilken var en födelsedagspresent till min syster. 
Ätit:
 Okej, den här fick ni inte se för jag åt den så sent som förra veckan då jag ju inte publicerade ett matinlägg. Men det var ljuvligt!
 
 
 
Druckit:
  Billig skitapelsinjuice från Lidl. Det påminner om... billiga hotell, typ!
 
 
Klätt mig i: 
Det syns inte så värst, men jag hade en härlig eivytisha och snygga grå jeans.

 
Vad har ni för favoriter i februari?
Friluftsdag

 
Idag ska vi ha friluftsdag på jobbet och det känns toppen. Jag ska givetvis åka snowboard och det känns toppenbra. Förra året åkte jag längdskidor och det är jag sämst i världen på. Eller okej, lite sämre är jag på skridskor och behåller alltid skorna på när jag rör mig på isen. Men åh, skönt det ska vara att vara ute i det fria med kidsen - och få lön för det!?