Majfavoriter

HÄR hittar ni mina favoriter från maj 2016. 
 
Kan ni fatta att det är sommar imorgon!??

Läst: 
Jag har inte kunnat läsa, hjärnan är överhettad. Men jag har lyssnat lite på ljudböcker - ni kommer säkert få ett inlägg med min erfarenhet av storytel senare.
 
Sett:
En helt underbar Gleeproduktion. Glee: The Concert Movie. Jag grät sååååå många gånger och rös i hela kroppen gång efter annan. OMG.

 
Ätit:
Det bästa ätbara i maj är nog sallad med hårt stekta halverade salsiccia: enkelt men gott - och så påminner det mig om Canazei i Italien där jag i mars nästan bara åt salsiccia av olika slag.
 
 
Druckit:
Jag har mest druckit smoothies och apelsinjuice och vatten och lättöl.
 
 
Gjort:
 Jag har återhämtat mig. Men jag har varit hundvakt och bott hos mina föräldrar, jag har hälsat på jobbet och blivit så väl bemött. Jag har dessutom varit med på Nyheter24 och Aftonbladet.
 
 Det varade i två underbara dygn!
 
Köpt: 
 Det bästa köpet är nog vår nya kaffebryggare, då vår förra bryggare kokade ljummet otäckt kaffe. Här är det hett och mörkt som gäller!
 
 
Klätt mig i:
This ↓
 
  
Vad är era majfavoriter?
6 filmer med eller av Quentin Tarantino

Jag har bred filmsmak och föredrar film över både serier och böcker. Jag har heller inget emot att se om filmer som jag verkligen gillar. Här nedanför hade jag tänkt lista några härliga filmer att se när man känner sig lite säsongsdeppig och trött - men så slog det mig att samtliga har med Quentin Tarantino i produktionen på ett eller annat sätt. Så det blir lite av en hyllning till geniet!
 
1. Grindhouse: Deathproof

 
2. Pulp Fiction

 
3. Kill Bill vol 1 och 2

 
4. Natural Born Killers

 
5. The Hateful Eight

 
6. Planet Terror 
 

HÄR kan nu läsa mina topp 10 sommarfilmer. 
HÄR kan ni läsa mina topp 10 fantasyfilmer. 
HÄR kan ni läsa mina topp 10 gråtfilmer. 
HÄR kan ni läsa mina topp 10 skräckfilmer.
HÄR kan ni läsa mina topp 10 julfilmer.
HÄR kan ni läsa mina topp 10 filmer - i hela världen.
"Din klänning ligger i botten av tvättkorgen, I am so very sorry, hej hej!"

 
Åh, så fint det är med orange. Ni har sett det på min blogg HÄR, HÄR och HÄR. Och förstås här, i följande inlägg. T-shirtklänningen har jag stulit av min mamma och hon vill ha den tillbaka, men den är så himla skön att jag låtsas att den fortfarande ligger i tvättkorgen... gul och orange är och har alltid varit mina absoluta favoritfärger. Precis som min far. Kanske just därför, vem vet? Andra färger kan jag uppskatta eller till och med klä i, men gul och orange... damn, det är vackra färger!
 
 
Färgen som ska förstärka intrycket av gul (komplemetfärg) är lila. Komplementfärgen för orange är blå. Båda dessa är jag också särskilt förtjust i. Jag funderar ibland på var man får sin smak ifrån och jag tror att jag, utan att veta det, har fått färgintryck och märkesmedvetenhet av min far och stilen av min mor. Vad har ni för favoritfärg? Och skulle ni kunna beskriva er klädsmak i en mening?