Kära tisdag, du kan dö.

Kära tisdag, du kan dö.
 
Nu ska ni få höra vad jag har haft för dag: jag vaknade 03:45 och blev "jobbpigg". Ni vet, när man mentalt är på jobbet redan och funderar på dagen och vrider sig. Så jag steg upp för att duscha, äta, klä mig och dricka kaffe. Med ett patetiskt litet läte DOG kaffebryggaren. Vi hade inget snabbkaffe och inga kapslar - döden! 
 
Så jag åkte till jobbet dödens tidigt för att snylta på kaffemaskinen, så jag kunde bli människa igen. Det blev jag, men sedan var det tungt arbete och mitt i allt rasade mobilen i stengolvet och gick i småbitar. Att laga rubbet skulle gå på över 2000 kr, eftersom allt bara gick sönder.
 
 
Efter jobbet skulle jag därmed bli tvungen att köpa en ny kaffebryggare och en ny iPhone. DAGEN efter cyber monday. HELGEN efter black friday. Vilka tunga utgifter de där fullprisen kändes alltså... men nu har jag i alla fall en Mocca Master och en iPhone SE som är mina, klara och betalda. Trots att det är den billigaste iPhoe på marknaden så sved det rejält.
 
 
Hoppas er dag har varit lite bättre än min... nya tag, med hett, väldoftande kaffe, imorgon! 
|
#1 - Emelie:

Jag lider så med dig!!! Hatar verkligen när saker går sönder och det blir oförutsedda utgifter. :( Kram

#2 - Sara:

Men åh, så frustrerande! D:

#3 - Gabriella :

Men usch så trist, och vilken otur att det va efter reahelgen.. kram

#4 - Angelica:

Nämen fy, vilken jäkla otursdag!

#5 - Linda:

Stackare vilken otursdag! Kaffe på morgonen är också ett måste för mig annars är hela dagen förstörd. Har också haft otur med vanliga kaffekokare så jag lade en rejäl slant och köpte mig en restaurang kokare istället, haha ja tänk vad man gör för att få sitt kaffe.

Kram på dig och hoppas att din dag börjar bättre imorgon!

#6 - Amanda:

Men neeej stackaren!! Alltså fy fan, värsta är ju när man tar upp mobilen och inser att den är helt sönder!! Åh lider med dig!!

Svar: Kaffebryggarens död var tusen ggr värre >.<
Ljuva Julia

#7 - Netti Starby:

Nej fy vad typiskt och efter reahelgen också! Kramis

Svar: Hur otur liksom!!!
Ljuva Julia

#8 - Felicia:

Men ooh :/ <3! Hoppas idag blir bättre alla fall.

#9 - Alice Lindström:

Men nej!!!!! vilken otur!!!

#10 - cecilia:

men ååå nej vilken otur!! :( Jag lagade min iphone 7plus idag!! fick de för 1999kr.. skulle gått på 4000kr så jag blev nöjd! :D haha...

#11 - Johanna:

Usch var det en sån dag! Min var faktiskt lite åt det hållet men som tur var inte lika dyr. Mycket att göra på jobbet och allt bara krånglade. Hoppas du har det bättre idag☺️🌟

#12 - Bea:

Har du ingen hemförsäkring/drulleförsäkring som täcker för mobilen? :P

Svar: Jag har hemförsäkring, men i och med att det är (var...) en mycket gammal iPhone är självrisken högre än beloppet att "få ut". Men nu har jag en ny i alla fall, det blir bra :)
Ljuva Julia

#13 - Anette:

Fy så trist.
Jag tycker ofta att det är så, att saker dör samtidigt och utgifter kommer klumpvis.
En olycka kommer sällan ensam, sägs det.
Förhoppningsvis tar det nu ett tag innan du drabbas nästa gång.

#14 - World by Tina:

Åh en stonerrock fantast! Då ska du utan tvekan till Krökbacken i Dalarna, en sandgrop utanför Leksand med woodstockfeeling. Man bor i tält i skogen, dricker ljummet vin och har sand precis överallt. Men det är fantastiskt. Om du gillar gammal rock lär du också gilla många nya band som har det stuket typ Graveyard, Hypnos, Hällas, Orkan, Horisont - alla svenska och alla grymma. Turnerar snart på en scen nära dig=)

Angående vispopen så tror jag visfestivalen i Västervik är den största och mest kända, och därefter har jag hört talas om Malungsfors. Jag vet ju inte vart du bor. Men på Orust (Västkusten utanför Göteborg) finns ett ställe som heter Slussens Pensionat som ofta bokar dom artisterna och liknande som du nämnde. Då kan man bo över också i supermysiga små rum precis vid havet, suveränt som sommarutflykt.

#15 - Julia:

Men så himla typiskt ;(

#16 - Miss Baby Peaches:

Men fy vad ruttet! Ibland blir man så jäkla less alltså!

Kommentera här