Novembersammanfattningen

Den här listan är en omformulerad version av Johanna Utterbergs originallista. Ni hittar henner fantastiska blogg HÄR och månadssammanfattningar bland annat HÄR.
 
Jag skrev förra månadssammanfattningen att jag skulle göra november färgsprakande och jättebra. Det har jag sannerligen gjort. Fy fan, vad jag har varit makalös!

 
Månadens bästa beslut: Jag har inte behövt ta särskilt många beslut den här månaden, varken bra eller dåliga.
 
Månadens längtan: under vecka 45 längtade jag efter mamma och pappa, som åkte till Kanarieöarna. Jag har längtat efter lördagen en eller två gånger. Jag slutar aldrig längta till Alperna i februari.
 
Månadens bästa läsning: jag har fortsatt med BookBeat och dess ljudböcker. Tips, tips, tips! The Handmaid's tale av Margaret Atwood. Vidrig och hemsk bok - värre än serien!
 
Månadens bästa inköp: jag har faktiskt hållit rätt hårt i mina små slantar, och det var ju jävligt tur eftersom min kaffebryggare och iPhone gick sönder. Så mitt bästa köp är nog en av dessa två, nämligen... min Mocca Master.
 
Månadens upptäckt: jag är stark och modig. Vem kunde ana!?
 
Månadens träning: golvvård, hehe. Jag har haft träningsvärk i de mest konstiga muskler och olika varje dag!
 
Månadens middag: kommer inte ihåg att jag ätit middag i november. Jag har förstås ätit vid middagstid, men... jag kommer alltså inte ihåg..! Igår åt jag någon micromat och igår åt jag pizza.

 
Månadens vrede: jag har inte vredgats så mycket den här månaden... jag har fått något litet utbrott när jag tappat knäckebröd på golvet och mopparna rasat åt alla håll, samt förbannat livet när min kaffebryggare och iPhone gick sönder samma dag, samt att jag vrickade foten rätt så illa, men annars har livet varit himla snällt med mig.
 
Månadens favoritfilm: jag har sett en film som heter In Bruges som var en mycket mörk komedi, 
 
Månadens favorithändelse: att nomineras i blogg.se-priset 2017 som årets stjärnskott! Ni kan väl rösta? Ni gör det HÄR, fast jag har hört frn några att länken inte funkar... konstigt, för jag själv har röstat genom exakt samma länk. Gillar ni min blogg så do it, please!
 
Månadens dryck: ginger ale med massa is och massa lime! Jag har förstås druckit friskt vatten och massa kaffe också, men ginger ale har varit min "helgdryck" och det känns så himla "drinkigt" utan att innehålla en enda liten promille alkohol. 
 
 
Månadens målutvärdering:
1. Ha födelsedagskalas eller kanske till och med partaj! √
Jag har fortfarande inga kompisar direkt, så nej. Inget partaj. Men jag hade lite kalas i alla fall!
 
2. Öka mitt läsarantal med 5 %. -
Kanske råkade jag gå in med inställningen att minska mitt läsarantal med dito? Hehe... jag har däremot nominerats som årets stjärnskott i blogg.se-tävlingen 2017. Rösta på mig HÄR är ni rara :-* (och jag som sa att jag inte skulle tjata...)
 
3. Konsumera med försiktighet. √
Mycket bra jobbat här! Jag har haft möjlighet att slösa pengar och allt möjligt trams, men istället har jag lagt allt litet extra som kommit in på ett sparkonto. Jag var sedan tvungen att länsa en stor bit av sagda konto (se: månadens vrede), men jag anser ändå att jag nått det målet.
 
4. Träna regelbundet. -
Eh. Nej. Men jag har trappstädat, släpat femlitersdunkar med kem och stora polermaskiner upp och ner och hit och dit. Så trots utebliven träning har jag haft konstant träningsvärk..! Skiter i träningsmålet nu också, sådant görman ju vid årsskiftet.
 
5. Komma i ordning med jobb/praktik. √
Jag har verkligen gjort mitt yttersta på den här punkten! Jag har jobbat hårt och intensivt och testat massor av nya saker som jag aldrig gjort förr, bland annat har jag jobbat natt som golvvårdare. Jag har avvecklat mitt arbete på skolan och jag har sökt utbildningar.
 
 
Kommande månads mål: 
1. Fira julafton om fysiskt frisk.

2. Börja äta normalare igen. Frukost, lunch och middag, mellanmål vid behov.
 
3. Hålla lägenheten städad och mysig.
 

Har ni några mål med december tro? 
|
#1 - Annie:

Härligt och roligt inlägg! Kul att läsa :)
Grattis till nomineringen ;)

#2 - MALIN:

Pizzan ser dödligt god ut! Kram

#3 - JUNITJEJ:

Trevligt inlägg!!

#4 - Johanna Utterberg:

Åh så kul och läsa din version av listan, grymt avslut och läsa om dina november-mål och kommande mål. :D och tack för att du är duktig och snäll och länkar till mig! :)

#5 - NICOLE:

Kul att läsa :) En mocca master är ett måste hemma hihi :) Så nöjd med våran som jag gav till Henrik i födelsedagspresent förra året :)

#6 - Gabriella :

Åh så roligt att vara nominerad, ska ta och rösta!!

#7 - Sara:

Vilken bra sammanfattning! Låter som att du haft en helt bra November-månad :)
Kram

#8 - Celine:

Är så löjligt avis över att du ska till Alperna!

#9 - Kattis:

Så roligt med dessa sammanfattningar, kul att läsa!☺ jag har faktiskt inga direkta mål för december mer än att jag inte ska äta för mycket julmat!😛

#10 - My:

Roligt att läsa!! Förstår att du längtar till Alperna :DDD
Slingra sig efter golvet och bära saker hit och dit och fram och tillbaka kan nog vara bättre än att gå till gymmet och lyfta hantlar ;)

#11 - Dixi Wonderland:

Har hört mycket om själva serien men visste ej att det fanns en bok :P

Mitt mål är att dubbla min inkomst jämfört med förra året men också att njuta av julen och inte stressa vilket jag alltid gör på julafton då vi åker runt :(

#12 - Matilda Berlin:

Så himla kul att läsa! Jag har dock alltid vetat att du är både stark och modig! Och snäll! Och varm! Och typ världens bästa!! Kram <3

#13 - Jessica Högberg:

Låter som en mysig månad

#14 - Karin:

Också köpt en Mocca Master rätt nyligen. Kommit till himmelriket känns det som, <3. Och In Bruges, så längesen jag såg den. Måste se om den snart!

#15 - Sussi:

Jag är likadan med maten.. Tror inte heller jag ätit någon middag i november ;)
Förstår att du längtar galet till din resa i februari. Jag gör detsamma till min i januari :)

#16 - Boel:

Super roligt att läsa :D
Hm.. inga direkta mål just nu, måste nog fundera lite.. :)

#17 - Linda:

Åh så typiskt att det gick sönder samtidigt, två dyra saker. Jag har investerat i ny dator men behöver också en ny telefon,hehe. Moccamaster is da shit!

#18 - ullie:

kollar du att ditt namn o allt står i rutan då innan du skickar ? i så fall ska du nog kolla upp det låter mysigtiskt ju ?

Listan är alltid rolig o läsa
Önskar en ny fin december kram

#19 - Daniella:

du är verkligen ett stjärnskott <3

#20 - Alice Lindström:

Vad roligt att läsa din utvärdering av månaden och dina mål för månaden. Verkligen så smart med mindre mål för varje månad! Jag ska genast klura ut några för december. Det jag kommit på hittills är att fira en mysig jul, inge stress och verkligen försöka njuta. Och att fota mer, jag har varit så dålig hela november!

#21 - birgitmaria:

Du verkar ha haft en bra november :-) Skönt!
Jag har funderat på att läsa the handmaids tale... men Margret Atwood... jag är skeptisk.
Är det städjobb som gäller nu eller testar du olika jobb? ( jag är bara nyfiken, så du behöver inte svara, om du inte vill)
Mål med december: träna och äta rätt ... dvs som vanligt alltså... och julmys massor!

Svar: Nu är det städjobb som gäller ett tag, eftersom det funkade så bra! Eller mest är det golvvård, alltså att polera och riva upp och lägga polish och sådant. Det är spännande :-D
Ljuva Julia

Kommentera här