Håll er varma och torra och hela och rena

God kväll! Idag har varit en svår och påfrestande dag på många sätt, men trots detta har flera bra grejer kommit i rullning. Inte minst min besvärliga bil som jag lämnade in på verkstaden igår och ombesiktade idag: den rullar på som vanligt igen. Bättre till och med, för jag passade på att installera radio också. Äntligen kan jag blasta musik på vägarna.
 
En annan sak som "hänt" och som inte är sådär alldeles vanligt i Umeå är att snön har kommit. I oktober. Efter tre dagars snöande, men plusgrader, är det vitt och vackert på gräsmattorna, men alldeles genomvått på asfalten där allt smälter. Har ni fått snö där ni bor?
 
 
Ikväll ska jag därför vara inomhus. Folk som påstår att de gillar hösten måste verkligen vara innesittare, vem går frivilligt ut i sådant här? Nej, idol, svenska lantchips och Pommac blir det istället. Hoppas att ni också håller er varma och torra ikväll. 
|
#1 - Gabriella :

Mysigt med en inomhusdag!!

#2 - Kim:

Har landat ute hos mamma och pappa i deras hus som ligger mitt i ingenstans. Att sitta med en cola i handen och en mamma och pappa som bär, byter böljor och myser med bebis är fantastiskt!
Idol och Formel1 på tv och ja då är livet gott!
Hoppas du får en härlig helg!!

Svar: Det låter sannerligen gott <3
Ljuva Julia

#3 - Jeanette :

Men vad mysigt med snö! :) jag längtar tills snön tar sig ner hit till Uppsala

#4 - Julia:

Åh vad jag gillar att det är vitt överallt! Tycker ju att det passar perfekt då november snart är här!

#5 - Matilda Berlin:

Haha, vad söt du är! Jag är konstigt nog en utav dom där underliga människorna som gav mig ut på långpromenad i regnet, haha! Kram <3

#6 - Sussi:

Men usch.. Snö! Det vill man inte ha än. Hoppas du fick en mysig fredagskväll :)

#7 - madabouttea.se:

Än har vi inte fått någon snö här men det har regnat massor! Måste dock ta tummarna ur och slänga på vinterdäcken på bilen snart :3

#8 - Dixi Wonderland:

Förra året fick vi snö i Oktober men i år verkar det dröja :D

#9 - Emelie:

Hahaha jag älskar hösten men måste medge att det är skit när man ska cykla hem, det pissregnmr i ansiktet på en och man har glömt regnkläder :P Hoppas du har en bra helg!

#10 - Netti Starby:

Oj redan snö och hos mig har det inte kommit något! :-D Kramis

#11 - birgitmaria:

Det har både snöat och röst och regnat bort igen...
Jag vill ha vinter, inte någon mellanårstid...

Svar: Mellanårstiden är verkligen kall och blöt och brun! SUCK!
Ljuva Julia

Kommentera här