Harder, better, faster, stronger!

 
Yay, så många kämpar jag stött på idag! Jag har så coola människor omkring mig och även främlingar i min omgivning är bara så himla fräna På gymmet snackar vi nu alltså: jag kan lite halvt "tävla" mot någon som jag ser är mycket starkare än vad jag är för att pusha mig själv hårdare. Vilken tönt jag är! Men det är kul, snart kommer jag säkert märka framsteg.
 
Mitt favoritproteinpulver, faktiskt det enda jag tycker är gott "på riktigt" är Fairing Complete Protein 3. Jag har testat jordgubb, päron och chokladkola. Päron var godast, men nu när jag börjat träna ordentligt och vill testa att ladda upp med extra protein igen så är den sluuuut! Så jag funderar på att testa vaniljglass den här gången. Erik gillar dock de andra, vad heter de, questbars (?) bäst, medan jag tycker att de smakar... lite salt på något vis?
 
 
Tar ni något tillskott av protein eller andra nödvändigheter? Jag använder en hel del faktiskt, men det här med proteinet är ett "nytillskott" eftersom jag inte lyft tungt på så länge, men nu när jag gör det så vill jag ju göra det bästa av situationen! 
|
#1 - Bunny:

Jag har veggieproteinpulver efter alla mina träningspass, proteinbars som mellanmål och BCAA emellan måltider ^_^ Fick precis höra att jag ser stark ut, SCORE :D

#2 - Matilda Berlin:

Jag kör mest på BCAA, men älskar att ha i proteinpulver med chokladsmak i min frukostgröt. Sååå gott!! =) Kram <3

#3 - GoForFit:

Grymt!! Det där med att tävla med andra kan bli farligt dock, man blir lätt missnöjd med sig själv (för som du säger, man jämför sig gärna med någon som är bättre!).

Åh, har massa tips på goda pulver! Senaste gångerna har jag kört på Star Nutritions whey 80, smakar riktigt bra och är prisvänliga. Body Science whey är också sjukt gott!

#4 - paralyserad:

Min favorit av de proteinpulver jag testat är FitnessGurus! Har fått kväljningar av andra pulver pga så äckligt men deras är nästan lite goda + det billigaste jag hittat! Annars så tar jag magnesium eller ZMA varje dag, kalcium lite då och då och ibland BCAA/EAA. Har kreatin hemma och har tänkt börja med det igen!

#5 - birgitmaria:

Nä... proteinpulver är inte gott och inte särskilt nödvändigt heller, om man inte hårdtränar...
Jag dricker Berocca Boost på morgonen och lite extra järn och C-vitamin ibland :-)

Svar: Guud, jag såg det på Nyhetsmorgon när doktor Mikael var där >.< Tur att jag inte hann köpa mer!!
Ljuva Julia

Kommentera här