Hejsan hösten, snart är du förbi. Typ.

Igår tog jag en mycket lat och slö promenad till älven, klädd nästan i sommarkläder. Nå, i alla fall i samma skor och samma klänning som jag har året om - men nu matchat med tjocka tights. Det är lite sorgligt att inse att de snart stänger av fontänerna och att gräset snart är alldeles brunt. Bättre vore det att hoppa direkt till vintern, men jag får härda ut.

 
Dessa skor är inhandlade från Caliroots (se länk i min högerspalt) och de är fortfarande mina absoluta favoriter. Jag bor i Umeå, men jag använder samma skor året om. Vissa köper vinterskor - jag köper tjocksockar. Jag har sneakers året om. Jag äger förstås varma skor, men nej... de används bara en eller ett par gånger per år. Hellre kalla skor + varma sockar än varma skor + kalla sockar.
 
Äger och använder ni vinterskor?
|
#1 - JUNITJEJ:

Jag använder vinterskor!

Så härligt det är med soliga höstdagar!

#2 - Hanna Karlsson:

Jag använder inte heller vinterskor. Sneakers året om är min melodi.

#3 - Netti Starby:

Vad härligt att du är nästan sommarklädd och ha en fortsatt fin dag! :-D Kramis

#4 - Amanda:

Har ett par vinterskor men har dom oftast bara på vintern, men så himla mysiga så vill ha dom året runt haha<3

#5 - Kim:

Gympaskor och raggsockor och ev plastpåsar om jag ska vara ute i slask en hel dag.

Vinterskor är tunga, otympliga och fula..

Svar: Jag håller med, jag kör vanliga skor. Även när det är slask, absolut. Hittills har jag inte hittat några vinterskor som jag trivs i :)
Ljuva Julia

#6 - elin:

Härliga bilder, man får verkligen ta vara på solen nu mera!<3

#7 - Bella:

Älskar skorna, riktigt snygga!

#8 - My:

Har inte heller några tjocka vinterskor, inte till vardags iallfall :)

#9 - Sara Rödett:

Jag är nog lika som du när det gäller vinterskor. Kör gärna på vita sneakers med tjocka strumpor eller ett par svarta stövlar med klack. Äger nog inte några "rediga" vinterskor direkt, haha. <3

#10 - Dixi Wonderland:

Blir det inte väldigt halt med sneakers? Det är anledningen till varför jag valde att köpa riktiga vinterskor för det blir så jävla halt :(

#11 - Sara Rödett:

Svar: Haha, you´re crazy! ;-) Nä, men jag vet att du också är galet förtjust i kalendrar och planering. Härligt tidsfördriv plus att man samlar ihop sina tankar i lite mer koncentrerad form. :) <3

#12 - ego:

Är ju "snäppet" äldre än du :-) och ä l s k a r mina dubbade vinterskor. Här är ofta isgata på vintern och då är de fenomenala. Dessutom är de sååå sköna på foten. (Har dem dock inte året runt...)

Svar: Åh, tror du det är en generationsgrej? Jag tycker vinterskor är tunga och sååååå himla dyra, haha, så det är nog en snålhetsfråga mest ;)
Ljuva Julia

#13 - MALIN:

Hoppas att hösten stannar kvar lite till! Kram

#14 - Selma:

Så fina skor!

#15 - Hanna:

Jag brukar bara ha stövlar på vintern eller vanliga sneakers 🙊

#16 - ego:

Jo, jag framhärdar nog med mitt generationspåstående ;-) Det är klart sällsynt att se yngre människor med dubbade skor och jag hade det ju inte heller när jag var i din ålder. (Då jag för övrigt bodde i en sydligare del av landet. Kan ha bidragit.) Men huvudskälet är nog att man med stigande ålder blir stelare och känsligare om man skulle råka halka omkull. Mina icebugs är för övrigt v ä l d i g t lätta, absolut inte klumpiga. Men dyra! Där är vi helt överens!

Svar: Just det, det är klart, om man är orolig att slå sig måste man ju motverka det! Jag äger och använder dock dubbar som man fäster på hälen av sina vanliga skor :-D men det är mest på vårvintern när det är isigt som jag orkar ta dem med mig :)
Ljuva Julia

#17 - Pauline Hurtig:

jag älskar den här delen av hösten!

#18 - cecilia:

Häärligt med promenad!! :)

Kommentera här