Mina planer för vecka 18 (HUR kan det vara vecka 18!?)

 
 
Måndag:
Arbetsintervju! Jag hoppas verkligen på detta, så trots att jag fixade mitt jobb för hösten så kan vi väl snälla hålla tummarna för det här extrajobbet!? Dessutom ska jag fira valborgsmässoafton med mamma och pappa med grillat. Hoppas att den här solen håller i sig!
 
Tisdag:
LUGNA VATTEN! 
 
Onsdag:
Morgonträning på IKSU och studier: Den nya arbetsmarknaden. Jag funderar på att skriva om antingen influensers och egenanställda (är det någon av er som läser som är egenanställd?) eller personer som byter till skandinaviska namn för att de upplever rasism i ansökningsprocessen när de använder sina födelsenamn. 
 
Torsdag: 
Storstäda lägenheten inför helgen. Dammsuga, torka golven, torka ytor och kanske fara runt med dammvippan till ljudet av någon halvtaskig rocklåt!
 
Fredag:
Morgonträning på IKSU! Köpa en elgrill och inviga grillsäsongen på min egen balkong. 
 
Lördag:
Välgörenhetsflåset på dagen, tapas och slir på kvällen, definitivt!
 
Söndag:
LUGNA VATTEN!
 
Vad ska ni hitta på? 
Woho och buhu v. 17

Jag har varit på två arbetsintervjuer där den ena landade i ett framtida jobb och det var så guldvärt att jag genast ringde Lina för att fira.
Lina kom och firade med mig och jag är så väldigt tacksam.
Farmor bjöd på lunch och tog med oss ungdomar (hehe) på bildmuseet för utställningar.
Jag och Erik käkade finmiddag från SEN Street kitchen och tog det bara piano. Ganska härligt, med allt som är.
Jag studerade bra och såg Random Bastards på Konstnärligt Campus. 
Träningen har gått bra, men insidan av låren blev så slutkörda att jag dagen efter fick mitt livs första kramp i smalbenet och... det gjorde så ont att jag inte kunde gå från toaletten! Men det är ändå woho för vilken bra träning det blev.
Det är en svår tid här och jag tassar på tå. En anhörig mår dåligt och det är svårt att hantera. Jag verkar variera i "överlevnadsstrategi": från att vara helt normal, till att känna ett tungt täcke över hela tillvaron, till att bli förbannad, till att bli helt okej, till att gråta hysteriskt.
En del ågren, det ska jag inte sticka under stolen.
 
 
Vad har ni för höjdpunkter i veckan?
Vägrar hållas tillbaka!

Promenad i hagel. Lunch på Hansson & Hammar. Mord i granngården.Tre utställningar på Bildmuseet. Promenad i solsken. Champagne i vardagsrummet. Slutrapporterat!
 
 
Det är en helt vanlig lördag, men jag känner mig... lugn. På något vis bara tillfreds. Jag hoppas det här håller i sig, för det är något som förändrades för ett tag sedan och jag fick en aha-upplevelse som kan komma att förändra hur jag hanterar grejer som är svåra, intensiva, överlyckliga och hårda. Aha!