Låt vinet flöda.

I skrivande stund tittar jag på avsnittet av How I met your mother när Ted och Barney tar över MacLaren's och det gör mig lite glad. Bermuda, Bahama, come on baby mama! Det får mig att minnas gårdagen med extra mycket värme: klockan 15:30 bestämde jag, Erik och Viktor att en tidig middag på The Bishop's arms var precis vad vi behövde.
 
Och det var det. Jag promenerade till stan i strålande solsken, anlände svettig som satan, dissade tiggaren vid ICA Gourmet när jag skulle köpa cigaretter (skäms! [över tiggardissen, inte över cigaretterna]) och sammanstrålade med Erik i ett långbord som delades med två andra män.
 
 
Så småningom anlände Viktor och vi var så sjukt redo att hugga in på en himla massa grubb och gossip. Till följd av Robert och Franz, våra bordskamraters, ambassadörskap sprayade vi händer och skärmar och satte igång:

 
Okej, kontext: biopocket är en bakteriedödande spray som sjunker in snyggt i händerna på ett sätt som alkogel och hand wipes aldrig gör. Doftfri och icke-uttorkande. Ibland har man bara tur när man väljer bord! Eller väljer och väljer, det fanns bara tre lediga stolar i hela lokalen när vi kom... men det var en perfekt ödesnyck!
 
 
Till middag blev det Club Sandwich för mig - för jag råkade säga fel. Hur ofta händer inte det mig!? Jag menade Bishop's Toast, vilket är surdegsbröd med kolgrillad fläskfilé, men så blev det Club Sandwich istället (med korten på bordet, inte mig emot... smarr!) av bara farten. 
 
Så småningom blev vi lite trevligt berusade och bestämde oss för att bege oss vidare till Ålidhem och kvällen avslutades i lägenhetens vardagsrum.
 
 
Vi såg Dödligt vapen, drack folköl, åt Polly, drack mer folköl, åt dillchips (HATAR dillchips), pratade om snygga kvinnor (ÄLSKAR att prata om snygga kvinnor!) innan natten avrundades och Viktor begav sig hemåt. Idag vill jag öppna en egen bar. Den ska inte heta Puzzles. Den ska heta Lådvinet flöda. Get it? Låd-vinet-flöda.
|
#1 - Netti Starby:

Vilken rolig kväll du hade och ha en fortsatt rolig kväll idag också! :-D Kramis

#2 - Annie:

Vilket härligt inlägg :) Dina inlägg är såå underbara tycker jag ;)
Haha och jag älskar dillchips! ;)

Sv: Bor utanför Gävle ;) Du då? :)

Kramar

#3 - Julia Svensson:

Kul inlägg!

#4 - Linda:

Åh vill med öppna egen bar, lätt! Hahah Låd-vinet flöda, den var bra!!!
Svar: Haha kan tänka det. Just den fredagen ville jag ju helst vara i fred. Nä, bor du inte här och inte sett scenariot norskar på Torp Köpcentrum så är det kanske svårt att förstå ironin.
Inne på systembolaget tar dom med sig Ica Maxi kundvagnen in i de trånga gångarna, man skall liksom inte ha med sig matvagnen in på systembolaget.(Likadant inne på köpcentrat, i klädbutiker etc). Men sen rensar dom hyllorna på sprit rätt ned i kundvagnen, typ. Ja, man kan inte annat än att bli matt.

#5 - sara:

Det lät som en mycket bra kväll det :)

#6 - Caroline:

Mysigt att äta ute!

Sv; Jag ÄLSKAR pizza och det har blivit pizza till middag lite väl ofta på slutet :D

#7 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Måste vara kul att gilla barlivet :). Har aldrig riktigt varit min grej, tycker mer om trevliga fik :)

#8 - Mirre Sweetwords:

Så trevlig kväll ni har och det där hade jag inte hört talas om, så smart

#9 - Miss Jennifer:

Låter som ett perfekt restaurang besök :D

#10 - Matilda Berlin:

Men alltså hallå - var var min inbjudan?? Hur fantastisk lät inte den kvällen? Och Lådvinet Flöda - I'll be there!! <33

Svar: Du hade sååååå varit inbjudet <3333 Det var faktiskt en riktigt trevlig helg överhuvudtaget, lugn och skön :))
Lorissa Lovebomb

#11 - Sara Ekman:

Härligt! :)

#12 - Pauline Hurtig:

skulle vara kul med egen bar :D haha

#13 - Dixi Wonderland:

Jag hatar också dillchips...

#14 - Miss Baby Peaches:

Jag blir alltid så glad av dina inlägg! Kul läsning! :)

Svar: Tack <3
Lorissa Lovebomb

Kommentera här