Planer för vecka 14

 
Göra
Gå på ett ledarlett träningspass av något slag, men jag har inte riktigt bestämt vilket ännu. Jag ska också fira pappas 60-årsdag, spela in ett vägledningssamtal eller två, samt transkribera det. Dessutom tänkte jag köpa en levande planta och ge mig fan på att hålla den levande! Samt åka bräda, kanske sista gången i år...
 
Äta
Jag och Erik ska på date på The Bishop's Arms. Jag tror att jag ska käka Bishop’s club sandwich eller Husets pasta... eller kanske The Bishop's Toast... Jag är hungrig när jag skriver det här inlägget så just nu skulle jag kunna kriga ner alla tre i magen, for real!
 
Tänka
Why be moody, when you can shake your booty!?
 
Försöka
Att lita på min förmåga och ta tag i allt det där besvärliga jag har skjutit upp av rädsla att inte klara av det. Klarar jag inte av det, så... ja, och? Då får jag göra något annat!
 
Planera
Det är dags att planera hur jag ska få blogg, träning, skola, jobb och fritid att gå ihop. För nu mer än kanske någonsin inser jag att det inte går att ta saker för givet. Folk finns inte kvar för evigt och jag behöver folk i mitt liv, jag behöver vänner och familj och allt sådant. Ensam är inte stark i mitt fall.
 
 
Vad ska ni göra den här veckan?
|
#1 - Miss Baby Peaches:

Jag ska börja jobba 25% den här veckan efter min ca två månaders långa sjukskrivning. På torsdag börjar jag.
i övrigt har jag inte så mycket planer förutom till helgen, då väntar en fotografering, innebandycup för mini och storhandling!

#2 - Miss Jennifer:

Jag har väldigt lite planerat denna veckan.. Grabben fyller år imorgon så då får vi vänner på besök på kvällen :) Samt grabben ska till sin pappa på onsdag :D

#3 - Johanna Utterberg:

Låter som bra planer och så sant med det där att om man inte klarar något så är det inte hela världen, då gör man något annat. :) Och mysigt med dejt!!! <3

#4 - JUNITJEJ:

Svar: Men man kan ju förlänga utmaningen om en eller två dagar uteblir. Spela basket skulle kunna vara en del av utmaningen.

#5 - Alice:

Det låter som en riktigt bra och produktiv vecka du har framför dig! Äääälskar "Why be moody when you can shake your booty?!", haha, sååå bra!

Sv: Men jaså, så konstigt! Kanske något strul då? :/ Men ja, det tycker jag verkligen du ska skaffa dig om du tycker om att pyssla! ^^ Såg ett perfekt bujo-spread om det där med att hålla kontakt med människor, som det du skrev om att inte ta människor för givet, har inte provat det själv än, men det ser riktigt praktiskt ut för att hålla koll på att boka in och kontakta sina nära och kära! ^^ Plus, jag behöver någon att brainstorma ideér och inspo med... ;)

#6 - Mirre Sweetwords:

Samma här, vet inte heller hur jag ska få allt att gå ihop jag heller, önskar man kunde styra upp sådant som man önskar oftare

#7 - Matilda Berlin:

Preaching into that thinking mode! Tänker helt klart hålla den som vibe genom hela veckan =) Kram sötaste du <33

#8 - My:

Måste också ta tag i alla saker som jag bara skjuter upp. Fel och bara göra det på en gång så är det över sen!!!! Förstår inte hur vi tänker haha ;)

#9 - Sara Ekman:

så mys med datenight! :) Jag ska jobba, träna, tävla, gå på dop och också gå på restaurang!! :)

#10 - Danni:

Har inte mycket planerat, försöker att ta hand om mej själv bara.

Svar: det gör du rätt i <3
Lorissa Lovebomb

#11 - Pauline Hurtig:

så roligt att få ta del av :) har inte så mycket planer denna veckan faktiskt, laddar upp för nästa ist

Kommentera här