Snödjupet 2017 vs. 2018

Jag scrollade tillbaka i mitt arkiv och det var helt okej. I vissa fall kan jag bli lite ledsen av att se allt som har förändrats, tid som aldrig kan återfås, mål som missats, saker jag gjort och önskar ogjort. Jag scrollar ibland ändå. I jakt på fina minnen.
 
Jag hittade bilden nedanför då jag var ilsken för att det snöade 14 april. När jag såg bilden fnissade jag till lite grann. Det här var inte ett fint minne egentligen. 2017 var jag ledsen och trött på att det snöade och jag fotade den här bilden:
 
 
Idag, samma datum ett år senare, är det förvisso strålande sol och runt 10 plusgrader, men snödjupet talar sitt tydliga språk. Ser ni taket på lusthuset och marken runtom? Ser ni vägen och bänkarna och taken på lägenhetskomplexen?
 
 
Jag vet att livet har sin gilla gång och trots att våren är förskjuten har också säsongerna sådan. Förr eller senare kommer en sommar och för det får man väl vara tacksam. Och som en liten appendix här i slutet på ett förhållandevis onödigt blogginlägg: jag är också tacksam för att jag har världens raraste läsare. Tack för all respons i förra inlägget och för att ni troget läser - vissa varje dag! Jag är så rörd.
|
#1 - Netti Starby:

Förra årets bild var verkligen inte rolig men i år ser det mycket bättre ut! :-D Kramis

#2 - ullie:

kul o se dej igen
ja du ja skrev så för ett tag sen då ja hade blockat tussilago men ja nu hittade ja igår så kanske kommer vitsippor snart men va det kan va ändrat.
bloggen fungerar ofta som en dagbok tycker ja kolla efter saker o kolla saker man gjort bra då man ser datum o allt
kram o fin helg

#3 - Alice Lindström:

Trodde inte jag skulle komma hem till snö i mitten av april när jag åkte i Januari men klagar inte! fick mig en extra dag i backen :)

#4 - JUNITJEJ:

Jag är så glad över att vi inte har någon snö kvar.

#5 - birgitmaria:

Våren kommer nog först i juni... Eller så hoppar vi direkt till sommaren:-)

Kommentera här