Studier, penislama, hjortronyoghurt och Avicii... vilken samling.

God morgon gullisar!
 
Jag har inte varit inne på bloggen på ett par dagar då jag inte haft det sådär alldeles enkelt och då är det extra kul att få läsa små hälsningar från flera av er. Vi har haft campus-vecka med studierna, vilket innbär seminarium och examinationer och ständig granskning. Jullan under lupp. Mycket mer än att studera, laga mat, äta mat och sova har knappt hunnits med.
 
 
Därför är det fint att få chans till en riktigt lugn morgon med solljus, hjortronyoghurt, värme, fågelkvitter - blandat med skrikande svanar och skränande måsar som kanske tar udden av det hela. Många talar om "svansång", men jag tycker att det låter lite som den där penislaman som jag skrattade mig hes åt när jag var ung. 
 
Nu ska jag fortsätta min lugna morgon genom att se på Nyhetsmorgon som ägnar stora delar åt att hylla, minnas och sörja Avicii. Det är verkligen en sådan tragedi att han är död. Hur lite jag som lyssnare och konsument egentligen har med hans privatliv att göra så känns det verkligen. Inuti.
|
#1 - Sussi:

Det är svårt att ta in att han gått bort. Så orättvist, han var ju så ung. Tragiskt..

#2 - Celine:

Går inte att förstå att han är död, helt sjukt!

#3 - Annie:

Ja det är verkligen tragiskt och hemskt med hans bortgång. Såg hans dokumentär och då fick man en del svar, så sorgligt<3

Duktig du är med plugget! :)

#4 - Pauline Hurtig:

haha ja svanar låter lite speciellt haha

Kommentera här