Till er som läser min blogg

Jag skulle vilja be er om hjälp! Till er som läser min blogg regelbundet/följer den/bryr sig om den på något sätt: input vore trevligt nu. 
 
Min blogg är väldigt färgglad och lättsam. Ibland skriver jag om jobbiga grejer, men då är det nästan alltid i efterskott (med en lista om hur jag löst det svåra t.ex.) och till och med tiden då jag var drabbad av psykisk sjukdom är det inte så att det märks i bloggen. Jag har istället en annan, lösenordsskyddad blogg där jag skriver allt sådant. 
 
Nu är alltså frågan: ska jag sluta filtrera? Vill ni läsa om mina tankar, känslor, dagar, nätter? Vill ni se bilder och veta grejer om mig som jag är? Eller ska jag fortsätta med bloggen precis som den är nu och hålla de mer personliga sidorna i min låsta blogg? 
 
 
Anledningen till att jag funderar på det här är för att 1) det är rätt jobbigt att ha två skilda bloggar att använda för två skilda syften, men 2) att släppa in det personliga här kommer innebära mindre röd tråd och fler ofixade bilder. Och vad vill jag? Vad vill ni? Jag vet att jag vill skriva om allt men jag vet inte om det är OK att skriva allt här på min offentliga blogg.
 
Men ni är alltid både vänliga och kloka, så skicka gärna lite tankar till mig i kommentarerna - anonyma eller signerade spelar ingen roll. Jag vill bara ha lite ny fyr på glöden inuti mig! 
|
#1 - Sara Ekman:

Jag tycker du ska ta med allt på denna blogg! :)

#2 - Mirre:

Ty cker absolut att du kan skriva om det du skriver om i låsta bloggen. Läser gärna mer om dig

#3 - Sara:

Jag skulle gärna läsa om allt, men det är förstås ENBART om du är 100% villig att dela med dig. :)

#4 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Jag tycker om det personligt så röstar för det :). Alltså allt här :)

#5 - Alice Lindström:

Känner du att du VILL dela med dig av mer personliga saker så tycker jag du ska köra på! Den typen av min inlägg gillar jag alltid att läsa, även om det många gånger är jobbigt. Det är intressant och lärorikt att få en inblick i hur en annan person mår. I alla situationer kanske det inte hjälper mig i nuet men det ger nog mer förståelse.
Jag känner att min kommentar blev lite rörigt, men vill du skriva om allt så tycker jag du ska det, jag kommer läsa iallafall :)

#6 - Linnea:

JAAA! Mer personligt är alltid bättre enligt mig!
Filter är det tråkigaste som finns och jag älskar verkligen bloggar där man får hänga med i alla sorts upp- och nedgångar och få ta del av detaljer (heheh). Flora Wiström är t.ex. en storfavorit hos mig just av de anledningarna (kvinnan är dock författare så hon skriver helt makalöst bra blogginlägg).
Jag har dock läst din blogg i flera år nu så det är rätt uppenbart att jag gillar det du gör nu också!

Svar: Tack så mycket för att du skrev - jag tycker mer personligt alltid är bättre i bloggar jag själv läser så jag vet inte varför jag själv är så avvaktande med det!? Men nu jävlar ;D
Lorissa Lovebomb

#7 - My:

Om du tycker det känns okej så tycker jag att du ska göra det!!! :D

#8 - Anna Maja - Littermentärt:

För min del får den här bloggen gärna innehålla mer personliga inslag om du känner dig bekväm med det. När jag började läsa den var du lite mer personlig än vad du är nu upplever jag. För egen del tycker jag en blogg är mer intressant när man får ta del av skribentens personliga liv (med självklar förståelse för att personer väljer hur mycket de vill dela med sig av och att man inte kan/vill berätta vad som helst) och dess up and downs.

#9 - Tess:

Din blogg är toppen nu! Men att visa mer vem du är skulle inte göra den sämre, bara mer verklig! Kram

#10 - Julia Svensson:

Fina du!

#11 - Pauline Hurtig:

jag gillar när de är blandat, på ytan, världsliga saker, på djupet, långa inlägg, korta inlägg :)

#12 - Bea:

Det är kul att läsa om alla snaskiga detaljer i någons liv, men frågan är om det är till din egen fördel att lämna ut så mycket ur ditt liv?

Svar: Hm, så har jag aldrig tänkt på det! Men jag kan passa på att säga att det inte finns några snaskiga detaljer i mitt liv så det är inte några sådana kul grejer som kommer figurera i alla fall ;D
Lorissa Lovebomb

#13 - Dixi Wonderland:

Jag tycker du ska utgå ifrån vad som känns bäst för dig :) Vill du dela med dig så gör det.

#14 - Angelica Wåhlin:

Jag tycker såhär; att VILL du dela med dig mer personligt så tycker jag att du ska göra det. Sånt är alltid intressant att läsa om, men man ska inte göra det om man inte vill :)

#15 - Sussi:

Jag gillar din blogg jättemycket som den är nu men om du är villig att dela med dig mer av dig själv så skulle det bara göra bloggen bättre :)

#16 - Annie:

Personligen så gillar jag att läsa det mesta om personen , alltså både bra Och jobbiga saker, personliga saker :)

Så jaa gärna lite mer personligt om Du känner att Du vill det<3
Det viktigaste är ju vad Du vill och känner inför det<3

Kram

Svar: åh, kram <3 <3
Lorissa Lovebomb

#17 - Alice:

Oj, så svårt! Det lite klyschiga svaret är ju "gör som du känner är bäst för dig", och det är ju i och för sig ett väldigt bra svar, men när man inte vet vad som känns bäst så hjälper det ju inte så mycket. Jag gillar din blogg och kommer fortsätta att följa den oavsett, och en liten blandning är ju ändå alltid bra. Men för att låta sådär klyschig för att jag tycker detta är en väldigt klurig fråga; gör det som känns bäst! <3

Sv: Men oj, jaha, verkligen inte lika charmiga längre i så fall!

Svar: men tack! Du är min favorit! Kom till Umeå!
Lorissa Lovebomb

#18 - Miss Baby Peaches:

Vill du bli mer personlig så kör! Jag följer med :)

Kommentera här