Vägrar hållas tillbaka!

Promenad i hagel. Lunch på Hansson & Hammar. Mord i granngården.Tre utställningar på Bildmuseet. Promenad i solsken. Champagne i vardagsrummet. Slutrapporterat!
 
 
Det är en helt vanlig lördag, men jag känner mig... lugn. På något vis bara tillfreds. Jag hoppas det här håller i sig, för det är något som förändrades för ett tag sedan och jag fick en aha-upplevelse som kan komma att förändra hur jag hanterar grejer som är svåra, intensiva, överlyckliga och hårda. Aha!
|
#1 - Frida:

Vad härligt det låter! Och vilken underbar dag :)

Haha ja namnet på fisken lät inte å lockande men den va jäkla god :D

#2 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Låter som en perfekt dag :). Så roligt :)

#3 - Heléna:

Härliga bilder och det låter som en riktigt bra dag, men det där med mord i granngården??? Det låter riktigt obehagligt *hualigen*. Skönt om aha-upplevelsen kan få dig att se på saker ur ett perspektiv som får dig att hantera vardagen på ett sätt så du får må bra fina Julia <3 Kramar <3

#4 - Linnea Kinis:

härligt! :)

#5 - Linda:

Så nice view där! Livet skall definitivt firas med skumpa och det kommer att bli trevligt! Även om man får ett par bakslag ibland så blir et alltid bra igen på nått sätt!
svar: Åh gud vad härligt att vara det, jag är ju så sjukt trött på morgonen verkligen! Ja dom mintfärgade skorna är ju bara så fina!!!

#6 - Alice Lindström:

sv: just nu lyssnar jag på Bianca och Alices podd :)

Vad mysigt med museum!

#7 - Matilda Berlin:

Nej vad underbart det låter!! Sånna där oväntade, spontana upplevelser man plötsligt hamnar i är ju FANTASTISKT!! <33

#8 - Julia HW:

Så härligt!

#9 - Dixi Wonderland:

Museum är väldigt underskattade!

Kommentera här