Vi spolar tillbaka bandet och kikar på lördagkvällen!

Igår blev det en lördag av lättja. Strålande sol innebär lite balkonghäng förstås, med kall cola och hörlurar. I mina hörlurar för närvarande spelas en playlist som jag har döpt till "Arg och stark som fan". Den är under uppbyggnad och håller endast ett tjugotal låtar. Det gör inget. Ibland räcker det med ett 20-tal för att hinna bli arg och stark som fan.
 
Erik fick välja mat och han valde Chaplin. Chaplin är ett ställe som alltid sett likadant ut och som är kända för kontaminerad köttfärs, stans godaste ris och kebabsås samt jordens största portioner
 
 
När jag säger kontaminerad köttfärs menar jag faktiskt på fulla allvar. Deras användande av microvågsugn är inte heller så förtroendeingivande. Man får med andra ord köpa Dimor och hålla tummarna för att man inte ska bajsa okontrollerat de nio nästkommande dagarna.
 
 
Varför ens gå dit då? Ja, det kan man sannerligen fråga sig. Jag har inget bra svar faktiskt. Den här gången var det för att Erik skulle ha mat därifrån och jag orkar inte laga åt endast en person. Är det ett skäl? 
 
 
Kvällen tillbragtes inrullad i ett dubbeltäcke på vardagsrumsgolvet tittandes på Shaun of the dead till runt 22:30 då Erik somnade i soffan. Utan medicin. 
 
Och så var sagan slut.
|
#1 - Annie:

Kul att få se glimtar från din lördag! :)

Ha en fin söndag :)

#2 - Netti Starby:

Igår var det verkligen underbart väder och vilken mysig dag ni hade! :-D Kramis

#3 - Julia HW:

Vilken härlig dag!!

#4 - Julia Svensson:

Åh så gott!

#5 - Johanna Utterberg:

Hahha älskar dina inlägg och dina ärliga meningar!! ;) Hoppas söndagen blir toppen!

#6 - SARA LEO:

Vilken häftig blogg du har!! ❥

#7 - My:

Ja alltså kan vi tacka gudarna för att solen visat sig flera dagar i sträck nu och den ser inte ut att försvinna på ett tag heller!!! UNDERBART!

#8 - ISA:

Oj djävul, smält ost <3 Haha namnet på spellistan kändes väldigt typiskt dig med, behövs kanske ibland dock. Tagga till sig lite!

#9 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Skönt det där låter med det sista :).

Gällande förra om krogen, jag gillar inte att gå ut på krog/dansställen. Föredrar fik ;)

#10 - Alice Lindström:

Låter som en ganska mysig kväll :)

Kommentera här