Februarisammanfattning

Månadens bästa beslut: Ett av de bästa besluen var ändå att börja köpa frukost på restaurang dagarna jag pluggar heltid! Alltså, inte alls dumt!
 
Månadens längtan: Jag har längtat till Alperna och jag har längtat till våren. Nu är jag färdig med vinter! Fast inte nu när jag är i Ischgl, Österrike. Men alltså, hemma. Hemma kan det få bli vår!
 
 
Månadens bästa läsning: I februari har jag läst sinnessjuka mängder - jag tror aldrig jag har läst så mycket som den här månaden och kanske kommer jag heller aldrig göra det heller..! Men det bästa är förmodligen Folk och rövare i Kamomillastad, vilket egentligen är en ljudbok, så det kanske inte gills..? 
 
Månadens bästa inköp: Allt. Åh, jag har shoppat helt extrema mängder: mattor och möbler, kuddar och lampor, sweatshirts och bestick... bäst är kanske ändå mina leopardmönstrade snowboardkläder!
 
Månadens upptäckt: Att jag kan mycket, myyyycket mer än jag tror. 
 
Månadens träning: Ingen särskilt bra träning har utförts, men jag har i alla fall tränat. Vilket är mer än man kan säga om januari! Och såhär i slutet är det ju brädåkningen som är det allra, allra bästa!
Månadens middag: Jag tror att det bästa var... frukostarna. Frukost här i Österrike och frukost på Universitetet. Det känns så himla fancy att inte äta sådant man själv har lagat!
 
Månadens vrede: Jag har inte varit så arg själv. Men jag har varit arg å min väns vägnar, för hon har drabbats av grejer som inte är OK. 
 
Månadens favoritfilm: Egentligen tror jag att det här inte är favoritfilmen, men jag gillade den i alla fall. Rätt smart film och jag har sett den två gånger. Den är rätt djupsinnig: Zootopia.

 
Månadens favorithändelse: Resan till Alperna, duh. Eller OK, inte själva resan, men att vara här och komma hit. Mitt i allt är det banne mig den bästa händelsen. 
 
Månadens dryck: Torde väl vara öl och jägermeister, hehe.

 
Månadens målutvärdering:
1. Åka en massa, massa snowboard! √
Njaaaaa... hehe, skoja' bara. Fy fan, vad vi plöjer!
 
2. Fota, fota, fota, fota! -
Ibland undrar man ju varför jag ens har en kamera när jag aldrig använder den, men whatever.
 
3. Studera så hårt och ordentligt att jag inte måste ta med böckerna till Alperna. √
Well, jag tog med böcker till Alperna, men jag har studerat hårt och ordentligt. Mycket hårt och mycket ordentligt. Det räckte bara inte ändå, tyvärr.
 
Kommande månads mål: 
1. Åka en massa, massa snowboard! Igen. För alltså, kom igen! Rätt som det är kommer våren.
 
2. Fota, fota, fota, fota! Kom igen, igen! 
 
3. Detoxa och återgå till normalt kostmönster - direkt som resan är över!

Tisdagens trippel: 3 saker som gjorde mig stark idag

1. Fysiskt stark blev jag av att åka hård jävla bräda idag. Jag kan ju säga att benen är som gelé nu.
 
2. Jag åt frukost, lunch, mellanmål och middag. Jag har med andra ord ätit ungefär som man borde och det är fantastiskt för mig, för jag brukar alltid hoppa över lunch eller äta godis istället för mellanmål. Hur stark blir man av det..? Idag: fil, flingor, frukt och kaffe från frukostbuffén, minestrone med korv i backen (jag kan ha sköljt ner den med en öl...) och så salladsbuffé, en frukt och bröd till mellis och Österrikisk mat och efterrätt till middag. Trevligt!
 
3. Jag skriver dagbok varje dag sedan flera år tillbaka, men idag skrev jag bara en massa grejs som verkligen stärkte mig - nu och i längden! Tack för mindfullness och sådant jams!
 
Woho och buhu v. 8

Jag provjobbade på Modigt och det var dunderroligt! Jag ska dit igen vecka 10, så håll nu tummarna för mig i det här, jag kände mig verkligen redo att bara sätta igång.
I mångt och mycket höll jag min veckoplanering vad gäller plugget. Det gick rätt sweet faktiskt. Och i packningen ligger bara gymnasieguiden och skollagen, allt annat plugg lämnade jag hemmavid!
Shopping och fika med syrran eskalerade lite smått... alltså på allvar, jag köpte bisarra mängder grejer och kläder och krämer och sådant. Tokigt! Klänning, byxor, två linnen, en tröja... jag var millimeternära att köpa skor också (det får jag inte...) och smink, badskum, schampo... medicin för typ 900 spänn inför resan. I don't know. 
Världens vackraste väder! Det har varit strålande sol hela veckan och jag har njutit av det till fullo. 
Jag blev bjuden på lunch på Två fiskare med pappa.
Jag tog en juice med syrran på Naked Juice Bar och det blev en Orange Ginger Fizz för mig (juice på apelsin, morot, ingefära och is) och fanny tog en Lemon Fizz (smoothie på citron, mango, banan, vaniljyoghurt, apelsin och is). 
I lördags drog jag till Alperna, vilket betyder att jag idag ÄR i Alperna och åker bräda. Så tack och bock på den!
Nope.
Okej, jag kan väl klämma in lite resfeber ändå. Men thats it y'all!
 
 
VAD HAR NI GJORT DÅ!? Kom ihpå att lägga till mig på Facebook (Julia Emmess) eller på Instagram (@lorissalovebomb) för att få uppdateringar under resan!