Att njuta av sina anhöriga och sina surt förvärvade pengar

Jag lider av en så vansinnig resfeber! Jag reser på LÖRDAG! Inte på söndag som jag trodde, utan på LÖRDAG! På morgonen. Så jag försöker studera, försöker packa som jag ska, försöker fixa grejer och försöker andas. Men mest prokrastinerar jag. Och köper ett och annat... i veckan har jag lunchat med min storasyster och farmor. I morgon ska jag luncha med pappa. Jag har köpt kläder i det oändliga... jag har prokrastinerat... jag är inte redo!
 
Jag, farmor och Fanny gick på Orangeriet för att dela en lunch och samtal. De tog firre, men jag - köttfärsfantasten - tog köttfärslimpa med pressgurka och grönpepparsås. Extremt smarrigt. Och farmor bjöd! Hon är sjukt cool, farmor. Vi pratade lite om farfar som skulle ha födelsedag för ett tag sedan med som tyvärr dog i augusti, men mest pratade vi faktiskt om musik, datorer och tarmar. Vi har en märklig och underbar relation.
 
Det ser ut som att det här skedde tätt inpå, men efter att jag och syrran sökt födelsedagspresenter åt mamma, men mest handlat åt oss själva märkligt nog, så landade vi på Espresso House  och drack lite kaffe, samt lånade toaletten. På tal om tarmar.
 
.
Det blev en otroligt trevlig dag: jag promenerade till stan i -15 grader och strålande sol, jag studerade ingenting alls och jag köpte upp pengar jag knappt har. Hoppas ni har det gött också.
|
#1 - NICOLE:

Men å så kul! :D och att resan kom lite tidigare med hihi :)

#2 - Jessica Högberg:

Ha ha, låter som du har det skönt;) Själv pluggade jag till halv elva och gick sen direkt och la mej... Blir nåt liknande idag... Snart dags för resa för dej, lite avis!

#3 - Dixi Wonderland:

Köttfärslimpa lät väldigt gott :D

#4 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Så gott det såg ut :)

#5 - Matilda Berlin:

Hahha, älskar att du hade missat vilken dag det var! Lätt något jag med kunnat gjort! Så underbart att du snart åker ju!! Ihhhhh <33

Svar: Hihihihi <3
Lorissa Lovebomb

#6 - Miss Baby Peaches:

Oj så gott det såg ut!

#7 - cecilia:

Åå kaffe på Espresso House är väl de bästa!!:D

#8 - birgitmaria:

Ha det nu så bra på resan!! Hoppas ni får toppenväder och superkul!

Kommentera här