Februarisammanfattning

Månadens bästa beslut: Ett av de bästa besluen var ändå att börja köpa frukost på restaurang dagarna jag pluggar heltid! Alltså, inte alls dumt!
 
Månadens längtan: Jag har längtat till Alperna och jag har längtat till våren. Nu är jag färdig med vinter! Fast inte nu när jag är i Ischgl, Österrike. Men alltså, hemma. Hemma kan det få bli vår!
 
 
Månadens bästa läsning: I februari har jag läst sinnessjuka mängder - jag tror aldrig jag har läst så mycket som den här månaden och kanske kommer jag heller aldrig göra det heller..! Men det bästa är förmodligen Folk och rövare i Kamomillastad, vilket egentligen är en ljudbok, så det kanske inte gills..? 
 
Månadens bästa inköp: Allt. Åh, jag har shoppat helt extrema mängder: mattor och möbler, kuddar och lampor, sweatshirts och bestick... bäst är kanske ändå mina leopardmönstrade snowboardkläder!
 
Månadens upptäckt: Att jag kan mycket, myyyycket mer än jag tror. 
 
Månadens träning: Ingen särskilt bra träning har utförts, men jag har i alla fall tränat. Vilket är mer än man kan säga om januari! Och såhär i slutet är det ju brädåkningen som är det allra, allra bästa!
Månadens middag: Jag tror att det bästa var... frukostarna. Frukost här i Österrike och frukost på Universitetet. Det känns så himla fancy att inte äta sådant man själv har lagat!
 
Månadens vrede: Jag har inte varit så arg själv. Men jag har varit arg å min väns vägnar, för hon har drabbats av grejer som inte är OK. 
 
Månadens favoritfilm: Egentligen tror jag att det här inte är favoritfilmen, men jag gillade den i alla fall. Rätt smart film och jag har sett den två gånger. Den är rätt djupsinnig: Zootopia.

 
Månadens favorithändelse: Resan till Alperna, duh. Eller OK, inte själva resan, men att vara här och komma hit. Mitt i allt är det banne mig den bästa händelsen. 
 
Månadens dryck: Torde väl vara öl och jägermeister, hehe.

 
Månadens målutvärdering:
1. Åka en massa, massa snowboard! √
Njaaaaa... hehe, skoja' bara. Fy fan, vad vi plöjer!
 
2. Fota, fota, fota, fota! -
Ibland undrar man ju varför jag ens har en kamera när jag aldrig använder den, men whatever.
 
3. Studera så hårt och ordentligt att jag inte måste ta med böckerna till Alperna. √
Well, jag tog med böcker till Alperna, men jag har studerat hårt och ordentligt. Mycket hårt och mycket ordentligt. Det räckte bara inte ändå, tyvärr.
 
Kommande månads mål: 
1. Åka en massa, massa snowboard! Igen. För alltså, kom igen! Rätt som det är kommer våren.
 
2. Fota, fota, fota, fota! Kom igen, igen! 
 
3. Detoxa och återgå till normalt kostmönster - direkt som resan är över!

|
#1 - Miss Baby Peaches:

Åh, jag står inte ut med zootropolis. Blir så irriterad på sengångarna att jag måste lämna rummet!

Svar: alltså I KNOW, jag har sett den två gånger nu, förstå gången så var jag GALEN, andra gången skrattade jag så jag grät ;)
Lorissa Lovebomb

Kommentera här