Hej hej, jag är en förvirrad cool tjej, som säger hej...

Jag är en cool tjej. En kvinna som slår män som tar på sällen jag inte vill. En tjej som blockerar IP-adresser varje dag. Jag åker snowboard, jag lyfter tungt, jag skriker högt, jag har en Master of Arts in Education, jag kan mycket och tycker mycket, är mycket omtyckt och tycker om mycket. Jag har också en del tatueringar.
 
Och jag ångrar varenda en!
 
Och jag kommer göra fler.

Jag har tatueringar. Jag har betalat för tatueringar och varje tatuering har en väldigt kär innebörd för mig. Ändå ångrar jag varenda en. Det känns som att jag som är hyfsat ball inte får säga så. Det känns som att folk med tatueringar ofta svarar kritiker med vackra bilder på gamla människor som är så vackra med tatueringar och svarar att "JAG KOMMER ALDRIG ÅNGRA MIG!". De älskar sitt bläck.

Jag kommer garanterat bli en lika vacker gamling med tatueringar som andra vackra gamlingar med tatueringar. Och när jag väl blir gammal kommer jag ha fler tatueringar än de jag har nu. Men jag ångrar dem. Jag ångrar varenda en! Jag kommer garanterat ångra alla jag kommer göra i framtiden. 

MEN SO WHAT!? Livet är inte till för att vara en vacker gamling, livet är inte till för att göra andra nöjda och livet är inte till för att göra sig själv lycklig om fem år. Livet är nu. Exakt nu. Och när jag gjorde mina tatueringar var jag lycklig. EXAKT DÅ. Vilket DÅ var exakt NU. Om jag sedan ångrar mig: SO WHAT???? Då är då och nu är nu. Så njut av NU!
 
|
#1 - Matilda Berlin:

OMG! Känner verkligen SÅ igen mig!! Min tatuering betyder enormt mycket för mig, MEN jag skulle inte ha gjort den idag. MEN SO WHAT??? Som du säger, livet är till för att levas! Och tänk vad tråkigt det skulle bara om man aldrig vågade ta chanser som en dag resulterar i att man kanske ångrar det! STOR Kram hjärtat <3

#2 - Frida:

Taack fina du!! :D :*
haha älskar texten! Jag har också en del tatueringar, dock ångrar jag ingen av dem ännu, men det kommer nog det med XD

#3 - Frida:

Taack fina du!! :D :*
haha älskar texten! Jag har också en del tatueringar, dock ångrar jag ingen av dem ännu, men det kommer nog det med XD

#4 - Carolina:

Trist att vara onöjd med de tatueringar man har skaffat, men härligt att du ser på dig själv som en stark kvinna. För att det är du! :D

Sv; åh nej, säger du det? Obehagligt.. Ja, dem återkommer ju väldigt fort. Speciellt om man svettas mycket på natten så som jag kan göra tyvärr. Så det är riktigt jobbigt! Men jag kan åtminstone få eventuella hjälp ifrån försäkringen om jag har tur :)
Tack! ♥

#5 - NATALIA:

Älskar ditt sett att se på livet!!

#6 - ramona:

precis som du säger, njut lite mer av livet och gör det som du känner och det som gör dig lycklig nu <3 Man kan alltid ångra sig men so what. Älskar dagens inlägg. Njut av fredag :)

#7 - JoJo:

varför ångrar du alla dina tatueringar? :/

#8 - tess:

BALL text! Du har sååå rätt i det du säger, lev i NUET!

#9 - Miss Baby Peaches:

Än så länge ångrar jag ingen av mina tatueringar.. får se om det kanske kommer i framtiden, haha!

Svar: hellre ångra saker man gjort än att ångra sådant man inte vågat göra!
Lorissa Lovebomb

Kommentera här