Mina planer för vecka 7

Det här skulle postas lite tidigare, som ni kanske förstår när ni läser det hela. Men ja, såhär ser veckan ut:
 
Måndag: rörmokaren kommer för att montera badkar, tvättmaskin och handfat, samt fixa toalett nummer ett. Jag ska skriva klart min rapport om sociala kategoriseringar, prata med kvartersvärden om diskmaskinen och boka möten med tre elever för vägledningssamtal.
 
Tisdag: snickarna kommer, kanske några utomstående elektriker också. De ska fylla igen något hål i badrummet, montera taklampor och fixa lampknapp. Jag ska även skriva om utbildningsväsendet i Österrike, minst en sida (det låter så lite, men för att producera en sida text på min utbildning ingår att läsa oerhörda mängder litteratur... så det tar sin lilla tid..!). Jag ska även träna. 
 
Onsdag: jag ska på arbetsintervju på kommunen och direkt efter ska jag ha vägledningssamtal med en elev. Därefter ska jag skriva en jämförelse om Österrikes utbildningsväsende jämfört med Sveriges. Två sidor.
 
Torsdag: jag har vägledningssamtal med en elev, kanske två. Därefter ska jag transkribera minst ett samtal. På kvällen ska jag åka snowboard.
 
Fredag: transkribera ett eller två samtal samt skriva marginalanalys. Om tid finns kan jag alltid inleda den skriftliga analysen också... sedan ska jag dricka vin. Och äta mat. Jättemycket mat!
 
 
Sedan ska jag ta en lång och lat helg!
|
#1 - Mirre:

Oj ja det var en hel del hehe

#2 - Gabriella :

Spännande med intervju, lycka till!!

#3 - NICOLE:

Full rulle minsann ;) Hoppas att allt går bra! Förstår att helgen kommer vara efterlängtad ;D

#4 - Netti Starby:

Vad kul att du ska på en arbetsintervju och jag önskar dig lycka till! :-D Kramis

#5 - Pauline Hurtig:

mycket planer! hoppas du får en bra vecka!!

#6 - Daniella Åberg:

Vad kul att du låter oss få insyn i pluggandet!

SVAR: Jag har slutat egentligen, jag kommer inte att blogga på det sättet man tänker typisk bloggning utan bara skriva av mej ibland när det behövs. <3

#7 - birgitmaria:

Fullt upp!
Jag ska jobba och till helgen ska jag vara ledig och återuppta träningen!

#8 - Miss Baby Peaches:

You are one busy woman, haha! Kom ihåg att stanna upp oh andas bara :)

Kommentera här