Onlinepizza är också en gudagåva

Onlinepizza är världens bästa påhitt. Ibland, sådär ni vet... jag har ju ett nyårslöfte om att äta bra. OBS! Inte att äta nyttigt - att äta BRA. Bra för mig betyder ju typ att det är hemlagat (till största delen i alla fall, jag stoppar inte precis min egen korv till stroganoff!) och att det innehåller grönsaker på något vis. Men alltså, onlinepizza.
 
Det bästa med min erfarenhet av onlinepizza är att jag alltid får fel beställning. Ja, det borde kanske vara negativt. Men jag får alltid mycket mer än jag betalat för! När jag beställde från Eastern Palace saknades visserligen en kycklingrätt, men istället kom det två andra kycklingrätter, vårrullar och två burkar sås, utöver den vegetariska rätten och biffrätten. Sist fick jag en extra pizza och pizzasallad. 
 
 
Det är ju synd och sorgligt för den stackare som faktiskt beställt en bakismargherita med pizzasallad som hamnade hos mig istället, men alltså... hur nice!? Tre pizzor, en tzatziki och en sallad till priset av två standardpizzor. Vad händer! 
|
#1 - Kim:

Har som mål att på vardagarna äta 3 mål och dricka 2 liter vatten. Ibland består lunchen av en macka och ibland matlåda eller en burksoppa. Målet är 3 gånger att äta om jag skulle sätta upp vad som ska ätas hade jag struntat i lunchen nästan jämt.

Svar: Ja samma här, jag är så slarvig med lunch. Blir liksom inte hungrig i tid, sedan blir klockan tre och då är det lika bra att vänta på middag ;D
Lorissa Lovebomb

#2 - Matilda Berlin:

Haha, stackars dom - men SCORE för dig! Gotta love when it happens! <33

Svar: I know, det gjorde mig lyckligare än jag ville erkänna ;)
Lorissa Lovebomb

#3 - Alice Lindström:

åhh vad gott med pizza!! Såå sugen på svenskpizza, inte de konstiga jag ätit här i Asien!

#4 - Jeanette:

Jag älskar Onlinepizza, men det är farligt lätt att beställa därifrån, blir lite för mycket pizza haha :) Dock har jag aldrig upplevt att det blivit fel någon gång, har alltid fått det jag beställt.

#5 - Boel:

Åh vad gott med pizza!

#6 - Mirre Sweetwords:

Så smaskens

#7 - Anita:

Men mums!! :D

#8 - Angelica Wåhlin:

Så ledsen att vi inte har onlinepizza här ute på vischan :/ haha

#9 - Pauline Hurtig:

men mums!

#10 - Miss Baby Peaches:

Som sagt, jobbigt för den som inte får det den beställt men bonus för den som får extra, haha :P

#11 - Ida:

Har också hänt att jag har fått fel eller något extra haha. När en kompis från gbg var här så fick vi rätt pizzor men vi fick också 2 drickor och 2 pizzasallader som vi inte beställt haha!

Kommentera här