Woho och buhu v. 5

Jag har klarat en campusvecka och en himla massa obligatoriska moment i min färd mot ett yrke som studie- och yrkesvägledare. Tralala, jag är duktig och stark och modig.
På torsdagen gick jag ut med 13 av mina kurskamrater och åt på Pinchos. Det är knappast en hemlighet vad jag tycker om Pinchos, men det var himla trevligt att få umgås med en hel hop nya människor i andra sammanhang än jobb och studier.
Min Karl har fått högsta betyg på sitt examensarbete och arbetar nu som specialpedagog. Vi firade med prosecco och korv med bröd..!
När jag och pappa var på tur slutade det med nya skidkläder och en massa härliga vårgrejer. Balkongen är färdigprydd, så nu väntar jag bara på plusgraderna!
Vi har haft mycket vackert väder i helgen - strålande sol som äntligen står tillräckligt högt för att lysa in genom fönstret.
 
 
Jag har gått och blivit förkyld. Men vet ni, nu greppar jag efter halmstrån, för egentligen har det varit en himla fin vecka och förkylningen bekommer mig inte särskilt mycket. Bra, va?
 
 
Har ni gjort något nice i veckan?
|
#1 - NICOLE:

Å fy för förkyldningen, hoppas den släpper snart! Och så härliga plus =)

#2 - birgitmaria:

Jag har varit på fackutbildning i Skelleftå, intressant och jättetrevligt! Och så har jag varit på Idrottsgala - inte illa :-)

#3 - Netti Starby:

Vad mysigt att ni var ute och åt på Pinchos och grattis till din karl. Krya på dig och hoppas inte att förkylningen håller i sig! Kramis

#4 - farmor:

Har umgåtts med min man sedan 42 år och känt tacksamhet över att känslorna fortfarande är där, glädjefyllda. - 20 har tyvärr också inneburit mycket tid inomhus. En lunchträff med en fransk väninna är ett stort plus också. Såå kul att få prata franska ordentligt!
Lycka till med din nya utbildning!

Svar: Tack så mycket! Jag har umgåtts med min man i 10 år, men känner också att jag fortfarande är glädjefylld med honom. Jag tror att det blir minst 32 år till!
Lorissa Lovebomb

#5 - Gabriella :

Trevligt att gå ut och äta!!

#6 - Ulrika Webersköld:

ja men det blir ju grattis till både dej o karlen då va skoj

#7 - ullie:

nu blev ja nog anonymm där =)
hoppas förkylningen blir bättre me kramiz

#8 - Kim:

Veckans woho var fredagens kalas på jobbet. 100-dagars kalas i förskoleklass och sen disco på fritids. Så mysigt och härligt att hänga med kids.

Veckans buhu var lördagen! Bröt ihop fullständigt och har nu en låååååång uppförsbacke att ta mig upp för. Känns väldigt jobbigt.

Svar: Nej, vad tråkigt att höra! Men upp tar man sig, det tror jag, som Timbuktu sjöng <3 Jag är glad att du i alla fall fick en fin fredag. Hoppas det kommer fler sådana dagar nu när du kämpar i motvind.
Lorissa Lovebomb

#9 - Hanna Karlsson:

Jag tror jag fått influensa light. Förhöjd kroppstemperatur, hosta, värk i musklerna och en rinnande näsa. Bläh!!! Bra vecka du haft trots förkylning. Krya på dig.

#10 - Matilda Berlin:

5 wohoo, 1 buhuu - talar ju verkligen rätt så himla tydligt! Gör mig alltid så genuint glad att läsa när du mår bra! Och den här veckan låter verkligen som att den har varit FANTASTISKT bra! Så heja dig, du duktiga starka, modiga kvinna <33

#11 - Bunny:

Åh det är så himla svårt att komma på några grejer som varit bra på det sättet du gör! Jag överlevde veckan haha, det var bra tycker jag!

#12 - Tess:

Måste ha missat hela pinchosbiten, för jag ÄLSKAR pinchos hahah!

#13 - Alice Lindström:

hoppas du blir av med förkylningen foooort!

#14 - Miss Baby Peaches:

Vad skönt med så mycket woho och inget buhu!

#15 - Hemma Hos Felicia:

Jag gillar inte riktigt Pinchos, eller det är väl tapas konceptet som jag inte riktigt fastnat för! Fast de verkar ha supergod mat där och du verkar ha haft en superkväll! :)

#16 - Carro:

Åh har du börjat plugga? Vad fick dig att lämna yrket som högstadielärare? Kommer du sakna det eller det känns helt rätt?

Kommentera här