Woho och buhu v. 7

 
Jag var och åkte snowboard i torsdags; kvällsåkning i mina nya skidkläder!
Jag har blivit klar med min rapport om utbildningsväsendet i Österrike och min uppsats om sociala kategoriseringar - nu har jag bara en enda skriftlig uppgift kvar att skicka in innan nästa gång det är dags för Campusvecka, vilket är vecka 11. 
Efter att ha sökt jobb på Modigt har jag provjobb där imorgon - jag hoppas verkligen att jag passar där, för jag kände verkligen att vi klickade och dessutom har de alla mina mest älskade märken. Det vore farligt att få jobbet, för plånboken... men jag vill verkligen!
I helgen firade vi syrrans födelsedag och jag fick träffa min faster och kusin som jag inte träffat på evigheter. Det var verkligen närande och roligt! 
Jag har shoppat megasnygga solbrillor från Glitter, shit pommes alltså, så fort det blir sol igen ska jag inviga dem och visa upp - ni kommer direkt klicka er vidare för att köpa ett par, garanterat!
Och badrummet har äntligen blivit klar - ni vet det där badrummet som de bilade sönder vecka 3. Det har varit så frustrerande att vara utan, men nu äntligen är det färdigt!
Egentligen är det för tidigt, men jag har helt tokiga vårkänslor. Määäängder! Jag vill bara vara utomhus hela tiden och lyssna på takdropp och vårfåglar och skrattande barn!
Gulligaste Ida Warg hittade inlägget där jag hade nämnt henne i förhållande till Matgeek  och hon läste det precis rätt, man hade kunnat tolka in grejer i mitt "man skulle kanske kunna..." men istället sa hon "ja, men alltså, fy fan vilken grym tjej, I love you säger jag bara. Helt rätt!". Finaste Wargen :') 
 
Jag råkade ramla med snoboarden och fick näsblod mitt i backen. Först trodde jag att det var snor så jag typ drog bara av det med ärmen, sedan när jag kom ner till bergets fot kom en mamma till en liten gosse springande med våtservetter och gjorde rent mig. Åh, dessa godhjärtade mödrar! Men det var i alla fall lite pinsamt...
Vägledningssamtalen har dragit ut på tiden, så jag ligger lite efter i min planering, baserat på att en hel vecka kommer tillbringas i Alperna där jag INTE tänker plugga. Så lite småstressigt har det varit...
 
 
Har ni gjort något riktigt awesome den här veckan? 
|
#1 - NICOLE:

Kul av Ida att uppmärksamma OCH lycka till imorgon :D

#2 - JUNITJEJ:

Ja, nu längtar man efter att få använda solglasögon. Längtar efter våren!

#3 - birgitmaria:

Jag har tränat och återfått min energi efter en tid av... Ja, vad ska jag säga.. seghet är nog ett passande ord. Och så har jag varit helledig i helgen!! Underbart!

#4 - Sara:

Vi började oxå få vårkänslor I veckan när det låg på plusgrader o gatorna började torka upp. Inatt har det snöat nästan tre decimeter. xD

#5 - Jonna:

Åh så kul att åka snowboard <3

#6 - elin:

Kul inlägg<3

#7 - Dixi Wonderland:

Håller tummarna gällande jobbet :D

#8 - Jessica Högberg:

Håller tummar för jobbet och fnissar lite åt "snoret"
Räkor och vin igår med härliga vänner var veckans bästa

#9 - Matilda Berlin:

Men WOW! Starstrucked känner jag!!! Finaste Wargen <33

#10 - Miss Baby Peaches:

Åh, jag vill också ha nya solbrillor. Nu väntar jag spänt på att få se dina!

#11 - Julia Svensson:

Fina du!!

#12 - Alice:

Åh, härligt att ta del av! Nice med vårkänsloooor, har också börjat få några, TJOHO!

#13 - npfmorsan:

ja men guud ja vad man längtar till våren nu....och så tittar man ut och bara en massa snööööö i långa banor och höga berg typ hahaha....du gör rätt som åker snowboard tycker jag ( själv har jag aldrig stått på en och skulle nog bara känna mig som bambi hehe ) så här i norr lär nog våren dröja på sig...ha det gött!!

Kommentera här