Woho och buhu v. 8

Jag provjobbade på Modigt och det var dunderroligt! Jag ska dit igen vecka 10, så håll nu tummarna för mig i det här, jag kände mig verkligen redo att bara sätta igång.
I mångt och mycket höll jag min veckoplanering vad gäller plugget. Det gick rätt sweet faktiskt. Och i packningen ligger bara gymnasieguiden och skollagen, allt annat plugg lämnade jag hemmavid!
Shopping och fika med syrran eskalerade lite smått... alltså på allvar, jag köpte bisarra mängder grejer och kläder och krämer och sådant. Tokigt! Klänning, byxor, två linnen, en tröja... jag var millimeternära att köpa skor också (det får jag inte...) och smink, badskum, schampo... medicin för typ 900 spänn inför resan. I don't know. 
Världens vackraste väder! Det har varit strålande sol hela veckan och jag har njutit av det till fullo. 
Jag blev bjuden på lunch på Två fiskare med pappa.
Jag tog en juice med syrran på Naked Juice Bar och det blev en Orange Ginger Fizz för mig (juice på apelsin, morot, ingefära och is) och fanny tog en Lemon Fizz (smoothie på citron, mango, banan, vaniljyoghurt, apelsin och is). 
I lördags drog jag till Alperna, vilket betyder att jag idag ÄR i Alperna och åker bräda. Så tack och bock på den!
Nope.
Okej, jag kan väl klämma in lite resfeber ändå. Men thats it y'all!
 
 
VAD HAR NI GJORT DÅ!? Kom ihpå att lägga till mig på Facebook (Julia Emmess) eller på Instagram (@lorissalovebomb) för att få uppdateringar under resan!
|
#1 - Jonna:

Härligt med ett provjobb!

#2 - Celine:

Verkar ha varit en helt fantastisk vecka!

#3 - Anita:

Åh, så kul att provjobbet kändes bra!! :D

#4 - Ebba Granholm Ström:

Naked Juice Bar! SÅÅååå gott! Mina favoriter är gröna juicer/smoothies fullproppade med spenat och en gnutta ingefära! :)

Kommentera här