Woho och buhu v.6

Firandet av syrrans födelsedag var lyckad: god älgstek med rårörda lingon, födelsedagspresenter som blev väl mottagna, TV, vin och sedan taxi hem.
Vi hade en vakkväll efter firandet: jag och Erik satt uppe till halvtvå och pratade, såg på Comedians in cars getting coffee, drack folköl och hade det nice.
Det har gått bra i skolan. Jag har extremt mycket att göra i skolan eftersom jag läser en överbryggande kurs som innebär att jag ska läsa in två års innehåll på en enda termin. En kväll fick jag hjärtrusning av det hela, men sedan fick jag istället väldigt mycket gjort och ligger ganska bra till inför min kommande alpresa.
Efter hundra veckor av renoveringskaos har köket nästan blivit helt klart: vi har golv, spis, ugn, kyl, frys och köksskåp igen. Det enda som fattas i köket är nu diskmaskinen och tvättmaskinen (jag vet att det är lite tokigt att ha tvättmaskinen i köket, men vår planlösning är sådan att det passar bäst så). 
Vi har möblerat om hemma: bytt sovrum! Nu har vi haft sovrummet i tre olika rum inom loppet av mindre än tre år - men nu tror jag att det äntligen blev rätt.
Jag har ätit god frukost på Universitetet flera dagar. Utefrukost för 20 spänn! Man kan ju göra det dyrare genom att köpa till ett kokt ägg och en liten tub kaviar, en apelsinjuice, kanske yoghurt med bär. Allt finns! Men jag tar en kopp kaffe och en morotsfralla med grönsaker och ost. Det räcker. Det var så trevligt och jag överväger att lägga in restaurangfrukost i min månadsbudget..! 
Tydligen har jag en hel armé av golvsittare i min läsar-/klickarskara. Woho! "You are not alone, I am here with you, tho' you're far away I am here to stay" och så vidare.
 
Taxin blåste oss på pengar genom att köra världens omväg trots att vi påpekade att han körde åt fel håll... det blev 100 spänn dyrare än vanligt.
Vi har ätit och druckit såååå dåligt den här veckan. Men med renoveringskaos är det ju så besvärligt att vara i köket. Nästa vecka, då jävlar.
Idag var jag bakfull. Jag hatar söndagar.
 
 
Jag borde verkligen lära mig att omfamna söndagar, men icket... jag ska läsa CGD och lära mig hur fasen man gör. För ärligt talat, jag är student på distans och har inte något jag måste stiga upp till imorgon eller så... men ändå ångest, ångest, ångest. Why!? Har ni gjort något jävligt nice i veckan? 
|
#1 - Carolina Thoor:

Låter ändå som en bra vecka! Jag har för det mesta jobbat, inte gjort mer än så, men haft bra dagar på jobbet så det har gått bra! :)

Sv; ja, så gott med våfflor :)

#2 - Miss Baby Peaches:

Min vecka har varit rätt bajsig men jag har iaf fått spendera tid med min fästman och det gör allt bättre!

#3 - Mirre:

Härligt att det känns rätt med sovrummet och kul att möblera om. Härligt att köket snart är klart också då. Mysigt att sitta uppe till 2 och mysa och prata,

#4 - Angelica Wåhlin:

Men alltså, älgstek! Det är ju så man blir avis, alltså!

#5 - Matilda Berlin:

ÄLSKAR att det är typ 4 gånger så många wohoo's som buhu's! Och dessutom att dom är så bra =) Fick först lite panik när du skrev om skolan, men det gör mig verkligen genuint glad att höra att det går så bra =) Hoppas du får en fantastiskt vecka fining med ännu fler WOOOHO's! <33

Svar: Och det verkar ha varit så i en massa veckor nu, 2018 levererar!,! <3
Lorissa Lovebomb

#6 - Grodan:

Alltså, älgstek <3

#7 - Jessica Högberg:

Vinprovning i går var jävligt nice!

#8 - Jeanette:

Härligt att du har fler saker på Woho listan än på Buhu listan :) Att du orkar läsa två år på bara en termin, så imponerad, jag som tycker det är jobbigt när plugget går i "vanlig" takt.

#9 - Tess:

Det är ju supernice med söndagar! Det är dagen som är mest helg för mig då jag oftast jobbar lördagar haha!

#10 - Daniella Åberg:

Jag tror att du kommer klara av skolan gallant ❤

Kommentera här