Tisdagens trippel: 3 personer jag retar mig på...

... men det är lugnt eftersom jag aldrig kommer träffa dem.
 
1. "Matgeek". 
Allt från sättet han pratar, sättet han redigerar, vad han pratar om... det sämsta var han gjorde en responsvideo till Ida Warg där han försökte såga och förminska henne, men sedan visade sig hålla med henne i det mesta men av andra orsaker än hennes. Svårt att förklara, kolla bara på den HÄR videon och hata honom. Sedan kan man kanske störa sig på Ida Warg också, men det är väl mer på grund av de vaga begreppen ”farligt” och ”dåligt” och inte på grund av att hon är en gris, som Matgeek är i sin video...
 
2. Henrik Schyffert.
Det kommer endast från att han är så dålig på debattronden i Parlamentet. Han ska debattera ett på förhand valt ämne men hittar istället på finurliga (not very...) sätt att förolämpa sin motståndare. Kolla typ HÄR. Håll dig till ämnet, din fule fan.
 
3. Jennifer Lawrence.
Av samma skäl som jag hatar karaktären Lorelai Gilmore: hon ska vara den där kuliga, roliga, naturliga, flummiga tjejen som alla skrattar med. Så naturligt halvdum och därmed helrolig. Och jag tycker inte om det. Men jag asgarvar åt alla stupid moments på YouTube, men jag typ "köper det inte". 
 
 
Någon som vill göra lite tillägg? Några profiler eller kändisar som ni inte känner men ändå råkar ha ocharmiga åsikter om..? Please, låt mig inte vara elak alldeles ensam!
|
#1 - Bea:

Peter Jihde verkar vara en grinig typ! Har tyckt det enda sen incidenten när han blev rasande då det låg apelsindajm bland frukten i en mataffär.
Sen tycker jag Shirley Clamp känns falsk på något sätt, jag känner liksom inte att jag litar på henne ... :P

Svar: Jag måste googla Peter Jihde och apelsindajmen, haha, det känner jag inte till men fick typ kryp i kroppen bara av att läsa om det >.<
Lorissa Lovebomb

#2 - Bunny:

Håller med dig om Matgeek av samma anledningar. Håller med om Schyffert men på grund av hans meningslösa program Köttets Lustar. Vill inte ens tänka på honom!

Svar: usch ja, vider!
Lorissa Lovebomb

#3 - Miss Baby Peaches:

Jag har inget alls till övers för bl.a hon.. vad heter hon.. Katrin Zyom.. någonting. She's not very nice.
Sen finns det en högljudd typ i radio också. Tror han heter Farao eller nått sånt. Han är jättehärlig men jag orkar inte lyssna på honom för att han skriker hela tiden.

Svar: Ja, Katrin Zyto... zytomerska...? Inte go'.
Lorissa Lovebomb

#4 - Angelica Wåhlin:

Är inte heller överförtjust i Jennifer Lawrence. Sen stör jag mig, ärligt talat, något otroligt på Justin Bieber. DRA UPP DINA BYXOR FÖR FAN & börja bete dig som den ålder du är i. Meeen, jag känner ju inte honom - han kanske är världens bästa homie.

#5 - Miss Baby Peaches:

Ja precis, något sådant är det!

#6 - madabouttea.se:

BENJAMIN INGROSSO!! Han känns så sjukt jävla bortskämd! Kollar typ på ett avsnitt av Wahlgrens värld så fattar du. Han gör inte ett skit själv, han är vuxen men beter sig som en 3åring!

Svar: är det sant!? Jag måste kolla, haha!!
Lorissa Lovebomb

#7 - Ebba Granholm Ström:

Jag håller med ang Ida Warg och Matgeek, Matgeek har ego upp till öronen, han har enligt mig ibland väldigt vettiga åsikter men den videon han gjorde till Ida var himla himla onödig. Sen att Ida stöder allt med att saker innehåller "massa dåligt" håller inte när hon har så ung tittarskara. Matgeek har rätt ang det som sägs ang glutenintolerans, därför tycker jag att båda borde ta bort sina videos då Ida sprider felaktig information och Matgeek beter sig som ett svin..

Men ja jag stör mig faktiskt på båda dem haha.. ;)

Kommentera här