5 filmkaraktärer jag hatar (som inte är onda)

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg (HÄR) där jag riktigt HATADE olika onda typer från olika bra filmer. Men idag är det ännu värre: inlägget med 5 filmkaraktärer jag hatar, trots att de inte är onda..! Enjoy.
 
1. Wendy Torrance (The Shining)
Ja, hon är ju onekligen gift med ett manipulativt väsen snarare än en man, men fortfarande... jag klarar inte av att se filmen utan att tänka: varför lämnade hon honom inte där? Och där? Eller där? Om och om igen kallar hon sin onda make för honey och passar upp honom, sedan i andra tillfällen snyftar hon och viftar med kniv. Så, varför tar hon inte ungen och drar!?
 
2. Fabienne (Pulp Fiction)
Bruce Willis tjej. Hon är frågvis med en barnslig tunn röst, vill ha barn, sex, skeda etc... sedan sviker hon sin man på hans käraste ägodel och börjar sedan offersnyfta när hon får skäll av honom. Okej, skulle inte vilja ha Bruce Willis rollfigur som pojkvän, men stör mig ändå mest på flickvännen.
 
3. Frodo Baggins (Härskarringentrilogin)
Det är en massa grejer jag stör mig på, men värst är att Elijah Woods pratar långsammare och långsammare ju me4 karaktären lider och utvecklas. ”Ii caan`t do thiis, Saam” och när han ska åka till Grey Havens är allra värst!
 
4. Kenai (Björnbröder)
Kenai var en arrogant liten brat som människa och blev sedan en arrogant stor brat som Björn. Jag är så arg att han har mage att håna björnarna som välkomnar honom som en i gänget, han hånar länge Koda och han verkar inte begripa hur man hämnas en kär släkting heller. 
 
5. Neo (The Matrix)
Det stora problemet med Neo är att han inte är en trovärdig karaktär. Det är ju en scifi-film och verkligheten ska inte vara verklig i "vår" mening, men det stör mig inte. Det som stör mig är Neo och att hans karaktär bara tar pillret och sedan är det som att han inte har mänsklig personlighet längre. "Jag kan kung fu" säger han. Och han bara går med på allting, finner sig i saker som man borde ifrågasätta. När han kommer till Oraklet frågar han om han är "the One" istället för att fråga "har jag mist förståndet och vad i helvete är det som händer!?". 
 
 
Jag har förberett inlägg med disneyskurkar jag hatar, seriekaraktärer jag hatar, offentliga personer/profiler jag hatar... jeez, så mycket hat jag måste ha haft inom mig när jag började tidsinställa dessa inlägg. Tro mig, det är ganska skönt och befriande - ni borde testa!
|
#1 - Netti Starby:

Vad kul att läsa om vad du tycker om dessa karaktärer :-D Kramis

#2 - My:

Men Frodo är ju bäst!!! ;)))

#3 - madabouttea.se:

ÄLSKAR det här inlägget! haha

#4 - Anna:

Matrix måste jag titta på till en skoluppgift och jag hoppas att den är bra! :)

#5 - Amanda:

Haha men gud vilket roligt inlägg!! Ser fram emot liknande <3

#6 - Jennifer :

Håller med dig om alla haha

Svar: Vi har bra smak!
Lorissa Lovebomb

#7 - NICOLE:

Och som vanligt har jag inte sett någon film.. men det var kul att läsa inlägget ändå :)

#8 - cecilia:

Den enda jag sett är första... Så den förstår jag vad du menar med att hon viftar med kniven och sedan snyftar, hahah tänker samma där :D

#9 - Celine:

Haaa tycker inte heller om Kenai! Så jobbig!

#10 - birgitmaria:

Hahahaha...
Man kan ju inte hata Frodo!! (det är ju typ hädelse... haha) Men han är rätt tråkig, vi brukar hoppa de delarna i filmerna.
Och Neo... jo, men han är ju rätt torr och intetsägande... egentligen är hela Matrixserien helt oförståelig! Men den är cool! (du ser, jag är inte så kräsen...)

#11 - Hanna Karlsson:

En filmkaraktär som på riktigt stör mig är den där killen med lockigt hår i Vaiana (vet inte vad han heter då jag inte sett filmen). Jag såg ett klipp från Vaiana på Kalle Ankas Jul och blev så galet irriterad på hans bufflighet att jag dissar hela filmen....

#12 - Denise:

Gällande Wendy kan jag inte annat än att hålla med men samtidigt hade det ju inte direkt blivit någon film och hon faktiskt tog ungen och drog? ;D

Roliga inläggsidéer! Jag ser fram emot de kommande :)

Svar: Haha, nej, jag vet, jag gör jämt så. Fixar Ross och Rachels förhållande på tre sekunder, men hur kul är det!?
Lorissa Lovebomb

#13 - GoForFit:

Hahah! Älskar dessa inlägg! Jag kan inte komma på en enda (icke ond) karaktär jag ogillar just nu. Vet ju att det finns massor, men det står helt still :o

#14 - Matilda Berlin:

Hahaha, alltså jag ÄLSKAR verkligen dina inlägg! Vem kommer annars på något sånt här liksom? Men det får mig utan tvekan på bra humör att läsa, hihi! Kram söta du och hoppas du får en lika bra dag som jag nu kommer att få =) Kram <3

#15 - Sara Ekman:

så kul inlägg :)

#16 - Alice Lindström:

sv: jag har hört om en del som fått gröntonat hår av att vara utomlands. Jag vet inte om det är kloret i vattnet, duschvattnet, att dom kan ha kopparrör, andra mineraler i marken eller vad det är men jag räknar med att mitt hår är kaos efter tre månader.

Vilket roligt inlägg!

#17 - Jessica Högberg:

Ha ha, bra, ut med det bara!!

#18 - Tess:

HAHAH älskar det här inlägget! Klockrent med Björn Bröder som jag faktiskt kan hålla med om gällande allt!

Kommentera här