Aktiviteter för inomhus

 
Inlägget innehåller annonslänkar från Adlibris
 
Jag vet att halva landet har en himla ful och trist vinter. Brun, mulen, kanske till och med regnig och kall. I Umeå ligger snön vit och det finns inget så trevligt som att vara utomhus! Snowboardåkning, pulkrace, grilla över vedeld, promenera långt i dygnets ljusa timmar och slås av hur vackert snön reflekterar ljuset... men det är ju sådär måttligt kul när det är höstväder, fast utan de vackra färgerna och dessutom ett par grader kallare. Därför ger jag er...

Blogga, blogga, blogga!

Det här inlägget skrev jag inte idag. Jag passade på en dag när jag ville sitta inne och roa mig. Skriv en mängd blogginlägg i listform, som det här, eller besvara befintliga blogglistor. Eller skriv allmängiltiga inlägg, typ en recension av en bra film, ett receptinlägg eller varför inte en tillbakablick i arkivet? Tidsinställ eller spara i utkast för mindre inspirerande tider.
 

Läsa - och tumblrifiera det!

Kryp upp i soffan och läs eller lyssna på en bok. Det är roligt (lovar!) och viktigt (lovar!) att läsa mycket. Du kommer tacka dig själv i framtiden (lovar!). Men passa på att tumblrifiera det i början, för gör du det och ser till att fastna på bild har du dessutom material för ett helt nytt inlägg att blogga, blogga, blogga om!
 
 
 

Spela spel eller leka lek!

"Ja vi har vårat glada barnasinne kvar, säg har ni erat glada barnasinne kvar?" - eller ja, inte. Det är nog bara vuxna som gillar att leka lekar och spela spel nu. Ungdomen idag, kära nån'! Men ja, passa på! Öppna gamla sällskapsspel*, spela frågesport eller spela Jenga* tills du och din spelkamrat har yttrat minst varsin svordom. Eller lek något skojigt - jag hörde en pappa och en dotter leka "kändisleken" i liften när jag var i Vännäs med pappa (jag och pappa sjunger alltid DEN HÄR  låten högt så alla hör istället).

Träna!

Passa på, om du tycker det är kul eller viktigt! Det gör man lätt framför TV:n med någon av alla duktiga YouTubers som delar med sig av träningsprogram, eller för all del på gymmet, i klätterhallen, på innebandy-, badminton-, squash- eller basketplanen. Snacka om att få upp värmen. Visste ni förresten att när man spelar badminton får man (läs: jag) träningsvärk i rumpan? Det känns värsta märkligt, men är alldeles sant!
 
 
Vad gör ni för inomhusaktiviteter i vinter? Eller har ni redan vårväder?
|
#1 - Miss Baby Peaches:

Jag brukar ofta sitta med bloggidéer och sånt när det gäller inomhusaktivitet. I alla fall om jag inte umgås med karln min :)

#2 - NICOLE:

Vi har en hel del snö här men jag ändå till mig av dina tips ;) Den första lär jag få ta igen efter ett par tysta blogg-dagar.

#3 - NICOLE:

Vi har en hel del snö här men jag ändå till mig av dina tips ;) Den första lär jag få ta igen efter ett par tysta blogg-dagar.

#4 - jessy:

Bästa tipsen! :D

#5 - Denise:

Älskar att spela sällskapsspel! Som tur är så har jag en sambo som tycker det är precis lika roligt :)

#6 - Matilda Berlin:

Sällskapsspel är ju verkligen SÅ himla underskattat!! Hatar det faktum att det mest bara är jag och Richard här hemma och han inte gillar att spela spel.... Så sjukt tråkigt! Saknar att vara hemma med familjen på söndagsmiddagar och då kunna köra nåt spel (lite enklare på 5 pers, haha!). Kram finaste du <33

#7 - Netti Starby:

Jag brukar blogga, fota, pyssla i hemmet, städa, rensa och ibland träna :-D Kramis

#8 - GoForFit:

Fantastiska tips ju :* Att spela spel är ju så underskattat!

#9 - Alice Lindström:

Vilka bra tips! jag är nog hemma när det är vår i Norrland men dom går säkert att använda då också!

#10 - Tess:

Asså ÄLSKAR att spela spel! Så barnsligt roligt, önska sambon stod ut med spel lika mycket som mig! :>

(skriver svaret här på din fråga också utifall den inte syns)

Hahah superbra förklaring! Man kan inte bygga muskler om man ligger på ett kaloriunderskott. För att kroppen ska bygga muskler behöver man ha ett visst kaloriöverskott och gärna ligga högt på proteinet. :3 Så hellre bygga först och "banta" sen! Hatar ordet banta hahaha. Hoppas du blev nå klok! :D

#11 - My:

Så bra tips juu!! Men håller med om att det är sååå härligt att vara ute i snön, framförallt när det är någon enstaka minus och sol. Drömmigt då :D

#12 - Pauline Hurtig:

älskar att TUMBLRIFIERA!!

Kommentera här