Den senaste tiden har jag tänkt mycket på grejer av blandad kaliber...

 
 
Jag har funderat mycket över Tyra Sjöstedt, funderat på om hon är död eller något. 
 
Sedan har jag funderat på om det är värt att flytta till en studentlägenhet i 1,5 år..? Nollställa all min kötid bara för att bo någonstans med bättre grannar i 1,5 underbart år..?
Jag har tänkt lite på kvinnan som plingade på mitt i natten alldeles blodig. Vad har hänt med henne nu? Får hon adekvat hjälp eller sydde de bara ihop henne, gav henne ett psykologsamtal och skickade hem henne igen?
Hur kan vi inte få reducerad hyra när vi betalar för hela lägenheten men har två helt eller delvis obrukbara rum, samt kan inte vara hemma på dagarna p.g.a. ljudnivå..? 
Varför lagar man inte god frukost varje dag? Hur mycket längre tid tar det egentligen, man kan ju fixa det mesta kvällen innan i alla fall?
Prisa Gud för kapselkaffe, med ett knapptryck får jag nu mitt svarta guld.
 
 
|
#1 - cecilia:

Men alltså jag satt precis å tänkte ungefär som punkt 1..... Vart är hon?? Och de där med god frukost varje dag bör man göra ;)

#2 - Alice:

Intressant att läsa dina funderingar ju! ^^

Sv: Haha, nej, kanske inte, men kändes ändå som jag borde haft koll på det! Men jaaaa, vi hade varit awesome vardagsrumsadansare ocksåååå! Pas de bourrée;erna kan vi hålla tyst om. ;)

#3 - Cosmopolitanstories:

Kapselkaffe är verkligen sååå värt 😂😍

#4 - JUNITJEJ:

Bra funderingar!! Tyra Sjöstedt träffade jag för länge sedan då Blondinbella anordnade en bloggträff för alla som bloggade på Spotlife.

#5 - Julia Persson:

Kul att läsa<3

#6 - elin:

Mums såg gott ut!<3

#7 - Sara Ekman:

Haha tänkte också på Tyra Sjöstedt häromdagen!!

#8 - Matilda Berlin:

Alltså jag skulle verkligen vilja bo i ditt huvud ibland, haha! Men gällande hyran - visst var det pga en vattenskada från andra hyresgäster ni inte kan nyttja rummen? Då är det klart ni ska ha reducerad hyra! Råkade ha lagboken liggandes brevid mig (hej och välkommen till studentlivet), hänvisa till JB 4 kap paragraf 16, hehe! <33

Svar: TACK MATILDA! Du är bäst, extra bäst nu! För det stämmer, det var andra hyresgästers vattenskada!
Lorissa Lovebomb

#9 - Dixi Wonderland:

Verkar som det har hänt en massa hos dig :S Obehagligt det där med kvinnan, hoppas att hon mår bra idag. Såg att du länkat mig i inlägget innan detta, tack! Härligt med folk som inte är rädda för att länka andra :)

#10 - Alice Lindström:

Jag undrar också lite över det där med god frukost, varför äter man inte "lyxfrulle" varje dag? fast då kanske den inte skulle ses som lyxig längre???

#11 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Blev nyfiken på ditt namn där "Lorissa Lovebomb" fick det nämligen som namn en gång på någon sida på nätet där man skulle få veta sitt "porrstjärnenamn". Tror jag tog det där testet 2004 :-p, men minnet finns kvar ;).

Såg sedan att jag ju besökt dig tidigare men med annat namn :)

#12 - Netti Starby:

Jag undrar också angående Tyra! :-D Kramis

#13 - NICOLE:

Naaah men vet du? Jag funderade också på Tyra för ett tag sen! Ett tag såg jag henne överallt och nu iiinget. Måste kolla insta ;)

#14 - GoForFit:

Mycket relevanta funderingar faktiskt, haha! Nä, men på riktigt, nu började jag fundera över (nästan) samtliga själv. God frukost gör jag varje morgon. Smoothiebowls in my heart <3

Dock - what's up med det där med blodiga kvinnan? Det låter ju helt brutalt? :o Har du skrivit om det här på bloggen innan, måste missat det helt?

Svar: Jag skrev lite om det här, men jag vet inte hur mycket jag kan skriva om det, rent etiskt..? Det var i alla fall en kvinna som kom stapplade omkring i trapphuset och som till slut 02:30 på morgonen plingade på hos oss med en kniv nergörd genom ena armen och andra armen helt uppskuren i ett självmordsförsök. Jag har aldrig sett något så läskigt i hela mitt liv..!
http://lorissalovebomb.com/2018/january/ett-foto-om-dagen-forra-veckan-i-bilder.html
Lorissa Lovebomb

#15 - Jessica Högberg:

Så mycket du har att fundera på!!

#16 - Caroline:

Jag har också funderat på Tyra faktiskt!

#17 - Bea:

Jag har inte funderat över Tyra. Det sista jag såg från henne var en helt urflippad video hon lagt upp, som fick mig fundera över om hon tappat det totalt. Så jag har liksom bara tagit förgivet att hon ... I don't know? Hamnat på psyket? Sitter hemma och mår dåligt? Mår skitbra men är less på sociala medier?

Svar: Hoppas att det är det sista!
Lorissa Lovebomb

Kommentera här