/Ett foto om dagen / Förra veckan i bilder/

Det är så mycket jag gör under veckorna som är sådär himla ovidkommande att de aldrig får vara med på bloggen. Så här har ni en sammanfattning, en härlig och tramsig sammanfattning, av förra veckan. En bild per dag på saker jag gjort, ätit, klätt mig i. Hur ser er vecka ut, gör ni mycket coolare grejer eller gör ni samma grejer som jag typ?
 
Måndag:
 
 
Nyårsdagen och "nya livet" inleddes med mysig frukost serverad i fint glas. Det tycks godare då! Jag passade på att ägna dagen åt att städa ut julen och njuta av att det var en ledig måndag. Sist gjorde jag mat i vår quesadillamaker.
 
Tisdag:
 
 
Jag skulle jobba på ett nytt ställe, men möttes av en vattenläcka, så det blev lite annorlunda dag med mindre jobb på flera olika platser. Efter jobbet klädde jag om till underställ för att ge mig ut och åka bräda första gången på säsongen, men blev för trött.
 
Onsdag:
 
 
På onsdagen grämde jag mig lite över att jag inte orkat åka snowboard igår, då det var den enda veckodagen jag skulle hinna det. Efter jobbet idag klädde jag om till träningskläder och körde lite blogilates. Som kompensation typ. 
 
Torsdag:
 
 
Jag jobbade på och det blev en väldigt lång arbetsdag. Jag minns inte alls mycket från kvällen, för jag somnade i soffan klockan 20:00 och så var det inte mer med det!
 
Fredag:
 
 
Fredagen började tidigt och fruktansvärt: 01:30 vaknade vi av att behöva hjälpa till i efterverkningarna av en misshandel. Sedan kom en blodig främmande kvinna som försökt begå självmord och plingade på 02:30 (jag kan inte fatta att vi öppnade dörren, men det är ju förbannat tur att vi gjorde det!) och jag fick ringa 112 och Erik fick hålla tryck mot såren med en handduk tills ambulansen kom. Sedan började min arbetsdag 06:00. Konstig fredag, sannerligen, jag är fortfarande lite skärrad. 
 
Lördag:
 
 
På lördagen var det äntligen dags att åka snowboard. Jag fick inget sällskap med mig, så det blev en ganska kort tur. Efter det blev det BLT till middag, följt av vin och spel med god gemenskap. 
 
Söndag:
 
 
 Söndagen inleddes med den sedvanliga huvudvärk jag får av vin. Det räcker med ett glas oftast. Så grapefrukt och Ramlösa inledde dagen, vilken sedan fortsatte med städning och tvättning och sådant trams. 
|
#1 - Sara:

Men alltså herregud, ert bostadsområde... 😱 letar nu fortfarande nytt?

#2 - Finurliga fröken:

Mina veckor är inte ett dugg spännande faktiskt. Ingenting händer. Tyvärr.
Men du... ni verkar bo på ett otroligt otäckt ställe med misshandel och självmordsförsök. Tur att du inte bor ensam. Jag skulle aldrig våga öppna dörren.

#3 - Jennifer :

Fräcka bilder :D Bra summering av veckan :D

#4 - Miss Baby Peaches:

Grapefrukt är så himla gott!

Men vad är det för läskigt ställe du bor på? :O

Svar: Eller hur, suuuuck. Ålidhem är i vanliga fall ett riktigt tant ghetto, mest studenter och immigranter, men så kommer jag förstås till ett trapphus där djävlar allt händer!
Ljuva Julia

#5 - NICOLE:

Så kul inlägg och få se av dina dagar :)

#6 - Gabriella :

Roligt att se, lördags-mackorna ser såå goda ut!!

#7 - Sara Ekman:

Älskar mango! :)

#8 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Sånt här är verkligen så kul att se under veckan!! :)

#9 - Angelica Wåhlin:

Mina veckor är typ likadana!

#10 - Jessica Högberg:

fin presentation!! inte en endaste cool grej har jag gjort... haha... fredagen låter ju lite obehaglig...

#11 - Amanda:

Så roligt koncept på inlägg<3

#12 - Alice Lindström:

Men uschhhaa vilken jobbigt/konstig/läskig fredagskväll/natt.

#13 - Anette:

Fredagen var väl spännande så det räcker, hu!
Hur går det med planerna på att flytta, det vore nog bra om ni kom därifrån.

#14 - birgitmaria:

En väldigt händelserik vecka...
Här händer det inte särskilt mycket om veckorna. Den här veckan har vi jobbat och gått i skola och bara varit allmänt trött av att det är vardag igen...

Kommentera här