Januarisammanfattning

Det blev ingen månadssammanfattning i december eftersom det blev en årsresumé och massa nyårsinlägg - jag vill inte tjata ut allt! Men då kör vi januari istället, det är också trevligt för ni ska bara veta vilken tokig månad det har varit:

 
Månadens bästa beslut: OUFF, jag har tagit ett beslut rörande bloggen: jag ska bli Lorissa Lovebomb igen. Jag bloggade där förr, nu vill jag blogga så igen. Jag tycker det är roligt att varje gång jag beter mig som en diva kallar min egen far mig för Lady Lorissa. Jag gjorde slut med Lorissa Lovebomb för att hon var falsk och förvirrad. Men damn it, var hon rolig! Så... välkomna till LorissaLovebomb.com
 
Månadens längtan: under hela månaden längtade jag till fredag 26/1 - min sista arbetsdag. Jag trivdes på jobbet och hade jag inte kommit in på utbildningen hade jag nog inte sagt upp mig sådär kvickt, men nu när jag liks hade sagt upp mig så längtade jag till slutet av uppsägningstiden. Sedan längtade jag till 29/1 då vår campusvecka inleddes! 
 
Månadens bästa läsning: weeeeell... jag har läst The da Vinci code, jag har lyssnat på Harry Potter och jag har läst en himla massa kurslitteratur. Vilken var bäst? Harry Potter, igen. Sorry, not sorry.
 
Månadens bästa inköp: en sop och en sopskyffel. Haha, hur tråkigt!? Men jag är så less på dammsugarljudet och efter att ha jobbat som städerska i ett par månader vill jag inte ställa mig och moppa när jag är ledig. En sop till räddning, åtminstone för det allra värsta!
 
Månadens upptäckt: Mitt hår har vuxit så långt att det ser lite The Beatles ut om jag inte knyter fast något i det. Tur att jag inte bryr mig så värst om hår och att jag passar i olika hårband och kepsar och grejer.
 
 
Månadens träning: jag har åkt lite snowboard och sådant, det är ju toppen! Men nästa månad hoppas jag kunna skriva gym här.
 
Månadens middag: jag ville ha romsås till laxen. Den enda rom vi hade var löjrom. Låt mig hävda att det blev jordens godaste rområs! Och firren med sin pressade potatis och sina färska, lättkokta brytbönor var inte så djävla ruttet heller. 
 
 
Månadens vrede: Åh, de kom från ingenstans och slog ut hela mitt badrum och halva mitt kök. Lägenheten ovanför hade vattenläcka i typ somras och nu har vår lägenhet fått fuktskador som följd. De har bilat hål RAKT GENOM GOLVET. Vi kan alltså titta ner på lägenheten nedanför genom golvet i vårt icke-existerande badrum... jag är förbannad på grund av att vi fick information om detta dagen innan det hände... WTF!? Och nu, flera veckor senare, är det fortfarande helt obrukbara rum och ärligt talat ser de inte ut att ha jobbat här alls sedan dess... demolerat men glömt att laga - typ så.
 
Månadens favoritfilm: Jag har inte sett på film i januari, i alla fall ingen bra. Så jag väljer "nya" säsongen av New Girl. Jag haaaatar Jess.
 
Månadens favorithändelse: jag har slutat jobba som städerska och tagit första steget till en karriär som studie- och yrkesvägledare! Det är ta mig fan det bästa som hänt sedan 2015. Kanske sedan 2013 till och med! 
 
Månadens dryck: indian tonic! Det är som att dricka drinkar, utan att bli berusad!
 
 
Månadens målutvärdering:
(det här är ju egentligen målen jag satte för december, men de får ni som en bonus!)
 
1. Fira julafton om fysiskt frisk √
Absolut, helt fullt frisk var jag på julen. Jag fick lite halsbränna av all mat, men det är ju rakt ingen sjukdom utan bara ett inte så härligt symtom på ett himla härligt frosseri.

2. Börja äta normalare igen. Frukost, lunch och middag, mellanmål vid behov √
Woho! Okej, i december, not so much. Men i januari, absolut 100% uppnått!
 
3. Hålla lägenheten städad och mysig √
Yes box, fasen så fint det varit! Juligt och vackert och välstädat hela december, sedan rensade jag ut julen och gjorde vinterfint på nyårsdagen. 
 
Kommande månads mål: 
1. Åka en massa, massa snowboard!
 
2. Fota, fota, fota, fota! 
 
3. Studera så hårt och ordentligt att jag inte måste ta med böckerna till Alperna. 
 

Har ni några mål med februari tro? 
|
#1 - Amanda:

Så roligt inlägg! :)

#2 - Anita:

Mums med romsås! :D

#3 - Bunny:

Minns när du bloggade som Lorissa Lovebomb för länge sen! :D Och asså New Girl!! Tyckte inte nya säsongen var så bra faktiskt... Winston och Schmidt är mina favoriter haha!

#4 - Miss Baby Peaches:

Men alltså WTF till hålet i golvet?! Var på grannen, hen måste ju för fan ringa sönder dem!!

#5 - Gabriella :

Åh såå roligt att ditt hår har vuxit, fiina du!!

#6 - ullie:

hej igen ja men självklart kommer ja till lorissa såklart
kul att håret är där men ja osm du säger en skönhet passar i allt <3
kram på dej

#7 - Kim :

Min största mål är att efter 17/1 när hela min familj kommer hot för att fira mig då ska jag släppa all press ang och runt min familj.

Svar: Åh ja, hoppas det blir lugnande och underbart!
Lorissa Lovebomb

#8 - Matilda Berlin:

Älskar verkligen Lorissa LoveBomb! Nog för att jag gillade LjuvaJulia, men vem blir inte överlycklig av att ha en vän som LoveBombar??? <33

#9 - Angelica Wåhlin:

Men alltså, vad i hela friden känner jag bara över ert badrum??? Hur kan dom inte fixa det snabbt som attan?!

Svar: Men eller hur!? Men i helgen såg jag hur det stod en massa nya golv och grejer i trapphuset, så jag HOPPAS att det är till oss!
Lorissa Lovebomb

#10 - Jessica Högberg:

Härlig månad (utom lägenheten då...) Fina mål också. Mitt mål är komma ikapp i skolan;)

#11 - jessy:

Super fin med hårband! - Mina två största mål är att klara provet i spraytan nästa vecka i Stockholm och att verkligen komma någonstans med träningen, för nu står det mest bara still och känns som att jag inte kommer dit jag vill!

#12 - NICOLE:

Lät som året började bra :) Så kul att du gick tillbaka till Lorissa och ännu roligare med studierna nu :D

#13 - GoForFit:

Åh, så härligt inlägg :D Och vad kul att du siktar in dig på att börja gymma!! :))

Kommentera här