Liten kulturlista

Gjord av Elsa, hämtad hos Julia.

Senaste filmen jag blev pepp på: Victoria & Abdul. Visste ni att jag är intresserad av och älskar biografier om Queen Victoria..? Jag vet inte varför hon fascinerar mig så, men det gör hon!

Senaste boken jag läste: The da Vinci code av Dan Brown. Innan den Änglar och demoner av den samme. Inte så värst kulturellt, jag önskar att jag hade hunnit klart med den så jag var inne på nästa bok Mästaren och Margarita eller Djurens gård eller Idioten... 
 
Senaste serien jag sträcksåg: F.R.I.E.N.D.S ser jag om och om och om igen. När den tar slut och alla lämnar in sina nycklar så börjar jag om från piloten.
 
Senaste låten jag lyssnade på repeat: Thunder & lightning med Azedia: "There was thunder and lightning. It was awfully exciting, but your words are so frightening and my fists are now tightening. I am just a woman. I am strong and brave. Don't want to be victimized. Don't want to be a slave"
 
Senaste föreställningen jag var på: Det här är liiiite pinsamt, men jag tror faktiskt det var operan Den listiga lilla räven... 2016..! Men jag var på en föreläsning på folkets hus och såg Tomas whatever babbla om ens inre kondition. Fullständigt dravel. Hur kan livscoach och föreläsare ens vara ett yrke!?

Senaste restaurangen jag besökte: Hmm... det minns jag faktiskt inte. Det bör ha varit Times Kitchen med farmor, men jag kan inte säga säkert...

Tre ställen jag vill rekommendera:
• Rött (det är en ölpub med krogmat, bra musik och kvarterskrogskänsla).
• Bildmuseet (alltid öppna utställningar och även after work på fredagar!)
• Gammlia (västerbottniskt kulturhistoriskt område med samisk mat och visten och mycket fokus på friluft, samt en fantastisk meny på Sävargården).
 
 
|
#1 - Alice:

Så roligt att läsa! :D Såg förresten på din Instagram att du börjat på Umeås Universitet nu! Sååå kul ju, jag pluggade ju också där! :D Pluggade ju dock distans så var aldrig där, men ändååå, var jättenöjd med skolan och undervisningen!

#2 - Gabriella :

Åh jag Måååste se om friends!!

#3 - Netti Starby:

Vilka bra ställen du tipsar om och ha en fin dag! :-D Kramis

#4 - Anita:

Kul att läsa! :)

#5 - Sara:

Åh vilken rolig lista! :)

#6 - Alice Lindström:

Åhhh friends är sååååå bra!!!

#7 - Sandra Engman:

Alltid roligt med dessa inlägg :D

#8 - NICOLE:

Vad roligt att läsa :) Håller med att det kan vara riktigt kul

#9 - Jessica Högberg:

Inte så pjåkigt😉

#10 - Felicia:

Vilken kul lista :). Den tror jag nästan att jag lånar.

Kommentera här