My drug of choice is white powder

Pudersnö! Det höll sig inte särskilt länge, men ni anar inte hur jag njöt den där kvällen i backen då det rasat ner en decimeter nysnö och jag hängde (så gott som) på låset till liften. Dagen efter blev det plusgrader och snön blev tung och kompakt igen, men den där kvällen... då slog snön i folks ansikten som fint pulver. 
 
 
På den mörka utsiktsbilden ser ni, om ni vet var ni ska titta (vilket jag inser att typ ingen gör men i alla fall): 1) Mariehems vattentorn, som av olika skäl spelat en avgörande roll i mitt liv och som även figurerar i min bloggs header. 2) Min högstadieskola, vilken jag avskydde men idag, lååååångt senare, har ganska goda minnen ifrån. 3) Mitt barndomshem där jag levde mina första 18 år i livet och där jag älskat och hatat och haft det fantastiskt. Idag refererar jag till platsen som ”Rödis” - världens bästa plats. Om de någonsin säljer ska jag banne mig köpa!
 
Allt det här ni just har läst kommer alltså från att ha stått på toppen av vår lokala utförsåkningskulle Bräntberget. Jag skulle kunna stå där i evigheter. Det är så fint.
|
#1 - Gabriella :

Åh sååå härligt!! :D

#2 - ullie:

otroligt fint på kvällen åk o njut fin jacka kramar

#3 - Miss Jennifer:

Jag gillar inte alls snö.. kallt och j*vligt :P

#4 - JoJo:

du får passa på att åka medans du kan. men förhoppningsvis ska du väl kunna åka i nån månad till :)

#5 - Matilda Berlin:

Alltså guuu vad kul att du påpekade vattentornet i headern. Hade ingen aning om det! JÄTTEKUL ju!! <3

#6 - Denise:

Härligt att du tog dig till backen för några åk! :) Och vilken fantastisk utsikt med så många minnen på en och samma bild <3

#7 - Ebba Granholm Ström:

Snöade hur mycket som helst inatt där jag bor, lyckan är total! Nu åker jag inte skidor men snön är lika uppskattad för det!

#8 - Netti Starby:

Oj vilken vacker utsikt! :-D Kramis

#9 - Julia:

Åh vad härligt det måste vara att åka snowboard.. Det var ett tag sedan jag åkte..

#10 - Mirre Sweetwords:

Jag ser minsann tornet =D fin jacka

Kommentera här