Nytt år och nya utsikter

Jag har sett många som lite ursäktande skriver inlägg likt det här, och först förklarar hur de är medvetna om hur ett klockslag inte kan vara magiskt. Oh woman, nu vill jag också skriva det, eftersom jag också vet det. Men jag tänker i alla fall inte ursäkta mig!
 
Nu är nyårsafton förbi och nyårslöften inleds att hållas, nyårsmålen inleds att jobbas mot. Och jag ser bara fram emot det så mycket. Jag vänder blad ”på riktigt” vid detta årsskifte och tänker inte blicka bak mer än den här årsresumén. Nu blickar jag framåt och tror att jag kan ha livet inför mig, för 2018 kommer erbjuda:
 
 
En ny utbildning vilket bäddar för nya vanor: att utmana hjärnan, möta människor och ändå kunna köra mitt eget tempo - vilket är en stor fördel eftersom jag har en kognitiv utmattning i bagaget.
 
• Ett år fullt med träning och snowboardåkning och nya aktiviteter. Från och med 26/1 i alla fall, då jag slutar jobbet och därmed äntligen kan utnyttja mitt gymkort som är aktiverat från 5:00-15:00 (och alltså inte kunnat utnyttjas sedan november eftersom det krockat med mina jobbtider). 
 
• Ny garderob! Eller ja, inte en garderob, men innehållet i den. Efter att ha haft klädkod, ”sjukkläder” eller arbetskläder i ett år så känns det nästan som den mest spännande punkten: att få klä mig som jag vill! Nu måste jag återupptäcka vilken min stil egentligen är.
 
Sociala kontakter återvänder! Flera veckor under året ska jag vara med mina nya kurskamrater, men jag har också gett mig fan på att utnyttja kompisgrupperna på facebook, tacka ja till fler fester och bjuda in fler personer. Det behöver inte vara nya bästisar, det har jag redan en, men bara vara lite mindre isolerad - det ser jag fram emot väldigt mycket!
 
• Jag ska satsa på riktigt god, hälsosam mat och undvika sådant som bara är tramsiga kalorier som är dyra och inte särskilt goda, men som köps för att det går snabbt. Adjöss till lättjan 2018!
 
• Nu ska jag ta tillvara på sommaren: vara ute hela tiden, göra roliga grejer, läsa böcker och simma. Det här året kommer jag inte ha utmattningssyndrom, så jag ska verkligen göra det mesta av det som man får så lite av i min del av Sverige.
 
 
Nytt år, nya utsikter och ett riktigt nytt liv - kanske det bästa året någonsin!
|
#1 - Angelica Wåhlin:

Låter som att du har ett underbart år framför dig :D

#2 - JUNITJEJ:

Ditt 2018 kommer bli toppen! Det känner jag på mig!

Svar: Jag känner det också!! Och det har bara gått några dagar!
Ljuva Julia

#3 - Sara Ekman:

Låter bra!! :)

#4 - ullie:

hatar utmatningsyndrom vill inte va i det ...
har varit sjuksriven nu i 9 mån för detta jädrans knä o utmattningsyndrom o ohälsa o allt va de säger ja jag deppar ihop utav denna smärta o allt man Inte kan göra nu .
ja i25 jan ska jag till eksjö ett annat sjukhus o träffa en specialist där o det blir ev knäbyte så ja bara vänta med smärta o tristess :/

#5 - birgitmaria:

Kör hårt och va kul med en ny utbildning! Nu blev jag ju lite sugen på att studera...
Det är verkligen klokt att blicka framåt och se möjligheterna. Kommer att gå finfint!
Mina mål är snart redo att sättas på pränt..

Svar: Jag ser såååå fram emot de kommande 1,5 åren då jag läser dessa kurser! Jag är redan lite nervös över hur sista terminen ska gå, då ska vi på praktik och man måste hitta den själv, men det är jättefå skolor i Umeå som tar emot studenter. Måste typ redan börja leta ;-D
Ljuva Julia

#6 - birgitmaria:

Du får komma hit och göra praktik :-) Vi har många pendlare från Umeå.

Svar: åh tack så mycket för tipset!! <3
Ljuva Julia

Kommentera här