Veckans middagstips (mån-tors)

/Det här inlägget innehåller annonslänkar från Royal Design/
 
Jag kommer inte orka skriva recept. Jag kan inte recept, jag använder inte recept, när jag försöker följa recept är hjärnan fortfarande för utmattad. Jag kan inte. Men vet ni vad jag kan? Jag kan laga mat. Jag vet hur man gör och jag har gott lukt- och smaksinne, så jag lagar mat ändå. 
 
 
 
Lata er på måndagen och laga något riktigt enkelt: färsk pasta tar max tre minuter att koka! Här serverat i sås baserad på vispgrädde, gul lök, bacon och broccoli.
 
 
Hemligheten med tzaygryta: tina tzay i kylen under natten och stek dem riktigt bruna och krispiga innan du tillsätter "blöta" ingredienser. Tzay smakar ingefära och chili, så ha gärna paprika, chili, vitlök och ingefära i själva grytan. Kokosmjölk är också att föredra!
 
 
På onsdagen blev det halvfabrikat: vi köpte panerad torsk, alldeles färdig. Koka broccoli och potatis och vänd ihop en bechamelsås som du kryddar generöst med dill för att få en lite krämigare maträtt.
 
 
Krångla nu inte till burgarna: om man googlar recept på hamburgare gör alla det så krångligt för sig, med gg och mjölk och vänta och yada, yada, yada. Vi knådar bara färsen med salt och peppar och trycker ut burgare i en sådan här* och det är allt, verkligen allt man behöver. Spara tid med en dubbel hamburgerpress* och spara pengar med en billig hamburgerpress*.
|
#1 - Alice Lindström:

Vad gott!

#2 - Alice:

ÅHHHHH, ge miiiiig, allt ser ju såååå gott ut, du får mer än gärna laga mat åt mig någon gång, haha! #fattigstudent

#3 - Dani:

Åh vad gott det ser ut!

#4 - Caroline:

Ååh, nu blev jag sugen på fiskpinnar! Jag föredrar dock spenat eller "skolans" fisksås.

Sv; Aaahh gallan! Aldrig tänkt på att det kan vara därför jag fick ont i mellangärdet vid flera tillfällen! Detta måste jag kolla upp!

#5 - Miss Baby Peaches:

Åh, blev sjukt sugen på både måndagsmaten och burgarna, gud så gott!

Kommentera här