Woho och buhu v. 3

Nästa vecka ska jag jobba som patrull igen, vilket innebär allt ifrån storstäd till golvvård till små vikariat på flera olika adresser i stan. Det har varit kul att jobba på schema, men ärligt talat ganska ensamt. Ska dock inte jobba imorgon, men sedan!
Det här är veckan mina studier inletts på riktigt. På distans, visserligen, men ändå! Jag studerar igen! Jag har läst och antecknat och planerat sedan jag visste att jag kommit in på denna omöjliga utbildning (ska skriva mer om det så småningom..!) och är riktigt, riktigt laddad!
Jag har tillbringat väldigt mycket tid med Målli hemma hos mina föräldrar. När jag slutat jobbet har hantverkare härbärgat mitt hem så jag åkte direkt till mina fina päron och åt av deras godis och gosade med deras hund!
Hemskickat till mig har det kommit en Tassimomaskin och 288 kaffekapslar. Åh, ljuva morgnar, så snabbt det går nuförtiden! 
Raraste, gulligaste My har lärt mig att göra GIF:ar ↓
 
 
 
Med en enda dags förvarning dök folk upp och rev ut hela vårt badrum och halva vårt kök. De har dessutom bilat hål rätt genom golvet till grannen nedanför och rätt genom taket till grannarna ovanför. Vi kan vinka och ropa till varandra... trevligt...
Gallsten/gallgrus bråkar igen! Jag trodde att jag tagit hand om de dumma stenarna, men icket. Jag skulle kunna skriva en lång utläggning om hur det här drabbat mig i helgen, men trams. Orka älta.
Dessutom har jag tuggat in en liten bit jordnöt i hålrummet från en av mina utopererade visdomständer och det gör så himla, himla, himla ont i kinden i allmänhet och käken i synnerhet!
Buhu, att det ser ut som att jag har en stor brun fläck på kinden på GIF:en och på andra bilder. Jag har väldigt markerade kindben när jag är osminkad, så när jag sminkat mig och sedan jobbat eller bara existerat hela dagen så blir liksom bara den fläcken kvar, allt annat svettas bort! Jag inleder inte dagen sådär, lovar! Fast vem bryr sig ändå..?
 
 
Vad har ni gjort för bra grejer i veckan?
|
#1 - madabouttea.se:

Kul med gif:s borde med ha det på bloggen ibland :3
Men fy fan för att ha hål i golvet och taket :O

#2 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Åh vad jobbigt med gallsten :/

#3 - Denise:

Men oj! Det var inte med någon vidare framförhållning..
Kul dock att pluggandet är igång!! :D

#4 - Kim:

Tog med mig dottern till jobbet och fick 100 frågor av fantastiska sexåringar.
Vad är det för lila linjer jag har på handen? Men blod är inte lila? Varför har inte Lilo några lila sträck? Varför har Lilo så lite hår? Vad heter knölarna på fingrarna? Varför har Lilo blå ögon? Varför får bebisen peta på alla men ingen peta på henne? Varför äter hon på allt? Vad ligger egentligen Sverige? Vad är det för vita prickar på min arm? Varför kan inte Lilo sitta upp? Hur gammal är Lilo? så mycket klurighet finns i sexåringar. Älskart!!
Det var lätt veckans största Woho!! Andra bra saker är tacos som vi ätit till middag i tre dagar och jag har till lunch imorgon också! Idag var det strålande solsken och snö, helt plötsligt känns livet lite bättre. Avslutade dessutom veckan med ett träningspass!

Svar: Älskar barn, haha! Vad var de vita prickarna på armen? Jag har vita prickar på min arm... hehe...
Lorissa Lovebomb

#5 - npfmorsan:

Hahaha hur lyckas dem? Kul med titthål till grannarna, eller inte 😜
Hoppas gallan o det andra ordnar till sig 👍

#6 - Amanda:

Så roligt inlägg! Gick ut med min nya "klass" trots att jag var as nervös för att gå själv så blev lite stolt och dessutom hade jag sjuuuukt kul!

#7 - Tess:

Hahaha förlåt men började skratta lite åt hålet in till grannen.. privatlivet är här med över! 😅
Hoppas de fixar det snabbt. :)

#8 - Netti Starby:

Åh vad underbart med en ny kaffemaskin. Hur gör du sådana där korta videos? Kramis

#9 - Sara Ekman:

Men oj med badrummet och köket!! :O

#10 - Matilda Berlin:

Så kul att du är igång med plugget! Jag vet inte om du känner samma, men nu när man pluggar för att man verkligen vill det, så blir man så jäkla taggad =) Det gör en liksom mer energifylld, trots att man har tråkiga övningar och kurser man egentligen inte är intresserad i =) Kram <3

Svar: Sååååå taggad, det har bara gått två veckor dock, men det närmar sig :D
Lorissa Lovebomb

#11 - Alice Lindström:

Whuuut? coolt med hål i golvet men aningen läskigt!

#12 - Jessica Högberg:

Men på riktigt, du kan inte bo med hål till grannarna!

#13 - My:

Så roligt med GIF:sen!! Men asså hål i golvet till grannarna....................

#14 - elin:

Åh kaffe<3

#15 - Alice:

Åhhh, känner igen det där med att vara taggad på plugg, hihi, det är jag meeed! Men nice att du också läser distans ju, trodde du skulle läsa på plats! :D Vi har fler likheter än jag trodde. ;)

#16 - Julia Persson:

Va kul att du lärt dig göra GIF:ar!

#17 - Cecilia:

AJ!! de där med visdomständer alltså fy fan vad ont det kan göra, nu har ju jag mina kvar men förstår ändå vad du menar! haha

Kommentera här