Woho och buhu v.1

Jag har jobbat med en ny tjej som var jättekul och rolig och hon fick mig att typ vilja ha lite barn ändå... hmmm...
Jag har varit megabra på att ta hand om tänderna och förutom att borsta med eltandborsten morgon och kväll och använda tandpetare som jag alltid gjort har jag köpt munskölj och flourtabletter och tandtråd. Och använt.
Bräda! Woho för bräda! Förra året åkte jag årets första åk på exakt samma dag..! Eller nja, kanske var det en dag senare eller tidigare... oh well!
Jag har spelat Drawful och det var så himla, himla kul: man ritar som bilder via mobilen och så ska man... äsch, det går inte att förklara, kolla bara in det här och se och lär och skratta!
En social vecka då jag jobbat med Kim och Robert, pratat av mig med Linn, träffat Patrik, umgåtts med Erik, Viktor, Lars och Linda.
 
Grannskapet. Ni vet förstås om torsdagsfesterna och söndagsfesterna och hockeyfirandet eller hockeysörjandet? Nytillägg: grannar som berusade plingar på ens dörr 22, 01:30 eller varför inte 02:30. Och hittills aldrig på helgen utan på lite olika veckodagar...
Jag har fått lov att jobba på ett nytt område och det var ett extremt tråkigt ställe, för lokalerna var helt tomma på folk.
När jag åkte utförs tog jag på mig joggingtights istället för underställ, för de kändes varmare. Men ack, försedda med blixtlås längst ner mot fötterna lämnade de två stora blanka skavsår efter en dag i backen. 
 
 
 
Har ni varit med om något riktigt gött i veckan?
|
#1 - Gabriella :

Men nä så trist att folk plingar på mitt i natten!! :/

#2 - Karin:

Älskar punkten om tänderna. Borde verkligen själv använda tandtråd, och munskölj.. Kanske nästa veckas mål?

#3 - Sara Ekman:

tycker det är så grym skillnad på resultatet på eltandborste och vanlig :D

#4 - Miss Baby Peaches:

Men vad har du för udda grannar?!
Och himla jobbigt med skavsåren :O

Min höjdpunkt i veckan var att få hämta ut lite beställda paket varav ett av den var min nya maaagiska kappa!

#5 - Kristinis:

Hej! Vilken underbart fin blogg du har, in på min och följ mig på bloglovin och instagram så gör jag detsamma hos dig! :)

Ha en fin söndagskväll!

#6 - MALINDENISE:

Härligt med god tandhälsa :D!

#7 - Kim:

Veckans negativa är en släkting som blivit allvarligt sjuk. Att då bo på andra sidan Sverige är tungt. Men att man då har fina vänner där man bor som peppar, stöttar och för en att skratta för en stund är guld värt!

Svar: Usch, vilken stor oro och smärta det måste vara, jag är verkligen hemskt ledsen. Hoppas att din släkting blir helt återställd!
Ljuva Julia

#8 - Jinx:

Älskar att läsa dessa :D men såna där grannar hade gjort mig väldigt trött...vi bor i ett område där det bor mest söta tysta gamlingar tack och lov! Jag har mest jobbat denna vecka, äntligen långhelg för mig nu!

#9 - Hanna Karlsson:

Härligt inlägg! - Minus skavsåren då. Det bästa som hänt mig är att det verkligen går framåt med min pilatesträning men även familjetiden. :-)

#10 - Jennifer :

Kul att läsa sådana här inlägg :D

#11 - Jeanette:

Vilket roligt inlägg :) Gillar verkligen att läsa sådant här.

Kommentera här